Σασμός: Ο Αντώνης κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι των Σταματάκηδων

Σασμός: Ο Αντώνης κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι των ΣταματάκηδωνΣασμός: Ο Αντώνης κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι των Σταματάκηδων

Ένοχα μυστικά έρχονται στο φως και η δολοφονία του Στεφανή συνεχίζει να συνταράσσει το μικρό κρητικό χωριό. Ο Αντώνης πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην εξιχνίαση της δολοφονίας, στη σειρά Σασμός, κι επόμενός του στόχο είναι οι Σταματάκηδες.

Ο Αντώνης έπιασε στα πράσα τη Βασιλική και το Μαθιό. Τη χήρα δηλαδή του Στεφανή με τον ξάδερφό του. Τα κομμάτια σιγά σιγά ενώνονται και το παζλ ολοκληρώνεται. Ο Μαθιός είναι ο εραστής της Βασιλική κι επομένως ο δολοφόνος του Στεφανή; Αυτή είναι η βασική απορία που γυρνάει στο μυαλό του αστυνόμου.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: O Τόλης εκβιάζει την Καλλιόπη

Ο Αντώνης λοιπόν δε θα το αφήσει έτσι. Θα μπουκάρει στο σπίτι του Μαθιού και του Αστέρη και θα το κάνει φύλλο και φτερό. Ψάχνει απεγνωσμένα αποδεικτικά στοιχεία για το φόνο του Στεφανή. Ειναι αποφασισμένος να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το φονικό!

Η αλήθεια δε θα αργήσει να φανεί. Ο Αντώνης θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να συλληφθεί αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη και σκότωσε έναν συγχωριανό του. Ο Μαθιός βρίσκεται σε άσχημη μοίρα. Η Καλλιόπη ταράζεται από την ξαφνική εισβολή της αστυνομίας. Η ίδια όμως γνωρίζει μέσα της ότι κάτι κακό έχει συμβεί και κάτι ακόμα χειρότερο έρχεται.

Διαβάστε Επίσης  Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα επεισόδια 2-3-4-5-6

Συμφορά θα βρει τους Σταματάκηδες στη σειρά Σασμός κι ο Αντώνης θα κάνει τα πάντα για να βρει τα στοιχεία που χρειάζεται. Κι όταν το κάνει, θα πρέπει να βρουν τρύπα να κρυφτούν…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *