Η γη της ελιάς: Στάθης-Ιουλία βρίσκονται κρυφά από όλους!

Η γη της ελιάς: Στάθης-Ιουλία βρίσκονται κρυφά από όλους!Η γη της ελιάς: Στάθης-Ιουλία βρίσκονται κρυφά από όλους!

Η γη της ελιάς: Ο Σωκράτης και η Αλκμήνη συνεχίζουν να περνάνε αρκετό χρόνο μαζί, κι αυτό είναι κάτι που τρομάζει την Αντιγόνη, η οποία φοβάται πως ο πρώην σύντροφός της, θα εγκατασταθεί μόνιμα στη Μάνη…

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η γη της ελιάς: η Ασπασία συνεχίζει τις προσπάθειες για να χωρίσει τον Φίλιππο από την Βασιλική
Ο Σωκράτης και η Αλκμήνη συνεχίζουν να περνάνε αρκετό χρόνο μαζί, κι αυτό είναι κάτι που τρομάζει την Αντιγόνη, η οποία φοβάται πως ο πρώην σύντροφός της, θα εγκατασταθεί μόνιμα στη Μάνη. Έτσι λοιπόν, αποφασίζει να αποκαλύψει στην Μαρίνα ότι ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελική.

Εκείνη με την σειρά της ενημερώνει τον Μάνο και όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να κρύψει την ανησυχία του. Όλοι πλέον ζουν με τον ίδιο φόβο. Τρέμουν στην ιδέα πως ο Σωκράτης θα διεκδικήσει την κηδεμονία της Αγγελικής και ο φόβος τους ενισχύεται όσο τον βλέπουν να περιτριγυρίζει την οικογένεια τους.

Την ίδια στιγμή, στη Μαδρίτη, η Ασπασία συνεχίζει τις προσπάθειες για να χωρίσει τον Φίλιππο από την Βασιλική και μάλιστα λέει στον Στέφανο πως εκείνος ευθύνεται για την απόπειρα βιασμού που έγινε. Ο Δημοσθένης δεν αργεί να αντιληφθεί τι συμβαίνει και ανάμεσα τους ξεσπάει ένας τεράστιος καυγάς, με αποτέλεσμα να την διώξει από την πόλη!

Όταν φτάνει η ώρα της επιστροφής τους, ο Στέφανος και η Ελένη τους χαιρετούν μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης. Μόλις επιστρέφουν, ο Στάθης αποφασίζει να κλείσει ένα κεφάλαιο στη ζωή του. Ζητάει από την Ιουλία να βρεθούν κάπου απόμερα και όταν βρίσκονται συνειδητοποιούν και οι δύο πως η φλόγα του έρωτα τους δεν έσβησε ποτέ…

Στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας: Η παρέα συνεχίζει τον τουρισμό στη Μαδρίτη, με τους νέους να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία. Παράλληλα, η Ασπασία ψάχνει ευκαιρία να ξεμοναχιάσει τον Στέφανο και να του μιλήσει για την Αρετή, αλλά ο Δημοσθένης καιροφυλαχτεί. Ο Στάθης χαλαρώνει και αρχίζει να σκέφτεται πάλι την Ιουλία.

Την ίδια ώρα, στη Μάνη, η Ιουλία συνειδητοποιεί πως η προσπάθεια που κάνει με τον Γιώργη για να σώσει τον γάμο της είναι μάταια. Η Άννα αρχίζει πάλι να πετάει στα σύννεφα και ο Λεωνίδας φοβάται ότι θα φάει τα μούτρα της. Ο Αλέξης μαθαίνει για τον χωρισμό τής Μυρτάλης και της ζητά να γίνουν επίσημο ζευγάρι, όμως εκείνη του επιφυλάσσει μια έκπληξη.

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Δύσκολες οι συνεδρίες για τη Μυρτάλη στον ψυχολόγο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *