Η Γη της Ελιάς: Ώρες αγωνίας – Χάνει το μωρό;

 

Η Γη της Ελιάς: Ώρες αγωνίας – Χάνει το μωρό;

Η Γη της Ελιάς: Ώρες αγωνίας – Χάνει το μωρό;

 

Η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς η Ιουλία έχει κάποιες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της, κάτι που ανησυχεί πολύ τον Στάθη.

Ο Στάθης φεύγει πανικόβλητος από τη Μάνη

Την περίοδο που η Ιουλία βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, περιμένοντας να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της από τον Στάθη, έρχεται αντιμέτωπη με έναν απροσδόκητο εφιάλτη σύμφωνα με το περιοδικό MyTV.

Η Ιουλία μένει στην Κηφισιά το διάστημα αυτό καθώς δεν θέλει να δίνει τροφή σε κουτσομπολιά με την εγκυμοσύνη της. Ο Στάθης και ο Ισίδωρος παρόλο που σέβονται την επιθυμία της δεν παύουν να ανησυχούν που είναι τόσο μακριά τους, μόνη με μια γυναίκα που έχει προσλάβει για να την προσέχει.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Γάμος με το ζόρι για Αμαλία και Πάρη

Ξαφνικά, η Ιουλία διαπιστώνει ότι έχει αιμορραγία και ο φόβος την διακατέχει, αφού μέσα της ξυπνούν μνήμες από τότε που ήταν έγκυος στην Αριάδνη. Σκέψεις ότι μπορεί να χάσει το παιδί που έχει στα σπλάχνα της πανικοβάλλουν την Ιουλία όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» και έτσι κλαίγοντας τηλεφωνεί αμέσως στον Στάθη.

Εκείνος τρομάζει και της λέει να καλέσει αμέσως τον γιατρό της, ενώ συγχρόνως εκείνος ετοιμάζεται να φύγει από τη Μάνη για να πάει κοντά της και την παρακαλεί να τον ενημερώνει συνέχεια για το τι συμβαίνει μέχρι να βρεθεί και εκείνος στην Αθήνα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μια εγκυμοσύνη κι ένας ξαφνικός θάνατος

Εντωμεταξύ ο γιατρός της, της λέει να πάει στο ιατρείο του για να δουν αν το μωρό της έχει χαθεί. Η αγωνία της Ιουλίας όλο και μεγαλώνει, ενώ το μόνο που εύχεται είναι να γεννηθεί γερό το μωρό της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *