Σασμός: Μία ανέμελη απόδραση γίνεται εφιάλτης για Αστέρη και Αργυρώ

Σασμός: Μία ανέμελη απόδραση γίνεται εφιάλτης για Αστέρη και Αργυρώ

Σασμός: Μία ανέμελη απόδραση γίνεται εφιάλτης για Αστέρη και Αργυρώ

Ο Αστέρης και η Αργυρώ ζουν τον ερωτά τους, στη σειρά Σασμός, και προγραμματίζουν μία ανέμελη απόδραση για λίγες μέρες, που όμως θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την ιδιωτικότητά και τη σχέση τους…

Οι εξελίξεις στο χωριό έχουν κουράσει τον Αστέρη και την Αργυρώ. Δεν αντέχουν άλλους καβγάδες. Δεν μπορούν άλλα δράματα. Θέλουν να ηρεμήσουν, να ξεφύγουν, να διαφύγουν απ’ όλη αυτή την παράνοια που επικρατεί. Ο Αστέρης παίρνει την πρωτοβουλία και προτείνει στην Αργυρώ να φύγουν μακριά. Έστω για λίγες μέρες. Να ξεσκάσουν. Να ζήσουν οι δυο τους και να απολαύσουν την κάθε τους στιγμή, χωρίς να τους νοιάζει τίποτα και κανείς.

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Ανατροπή! Αυτός είναι ο φονιάς του Στεφανή(video)

Έτσι, οργανώνουν το ταξίδι τους και απομακρύνονται από το χωριό. Σκοπός τους είναι να πάνε κάπου μακριά που κανείς δε θα τους αναγνωρίσει. Όλα στην αρχή φαντάζουν ονειρικά. Ζουν τις απόλυτες μέρες. Έρωτας, άγαπη και πολλά φιλιά. Σύντομα, όμως, αυτή η εκδρομή θα αποδειχτεί σε απόλυτη καταστροφή.

 

Ο Αστέρης κι η Αργυρώ φιλιούνται στη σειρά Σασμός
Μία συνάντηση που έρχεται τη χειρότερη στιγμή

Μία εξέλιξη θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο Αστέρης κι η Αργυρώ θα βρεθούν στα πρόθυρα του πανικού. Ένα πρόσωπο γνωστό θα βρεθεί την χειρότερη στιγμή στο ίδιο σημείο και την ίδια ώρα με το ζευγάρι. Ένα πρόσωπο που… φημίζεται για το μεγάλο του στόμα. Ο λόγος για τον Παντελή. Τον καφετζή, που δεν έχει αφήσει ούτε βελόνα να πέσει κάτω.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σοκ Στην Σειρά! Αποκαλύπτεται Ότι Είναι Π@Ρνη Πολυτελείας Η…

Ο Παντελής μένει άναυδος με αυτήν την εξέλιξη. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς είναι δυνατόν μία Βρουλάκη κι ένας Σταματάκης να είναι μαζί. Το μυστικό του Αστέρη και της Αργυρούς αποκαλύπτεται σε ένα ακόμη άτομο. Ένα άτομο που δεν είναι γνωστό για την εχεμύθειά του.

 

Ο Παντελής κοιτάει τον Αστέρη και την Αργυρώ
Μία μικρή εκδρομή ήθελαν να κάνουν η Αργυρώ κι ο Αστέρης στη σειρά Σασμός κι όλα πήγαν λάθος! Τι θα κάνει ο Παντελής; Θα αποκαλύψει στο χωριό αυτή τη σχέση; Τι ρόλο θα παίξει η γυναίκα του, Άννα, σε αυτό;

Αφήστε μια απάντηση