Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 1, 2

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 1, 2

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 1, 2

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος 1, 2 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 1 στις 2/10/2023

Επεισόδιο 1
Δευτέρα

Η Άννα και ο Δημήτρης, παντρεμένοι πλέον, χαίρονται την αγάπη τους. Ο Σταύρος με την Αγγελική, είναι μαζί, σε μία σχέση γεμάτη έρωτα που κανείς δεν περίμενε ότι θα είναι τόσο δυνατή.

Η Χρύσα δουλεύει στο γραφείο της Άννας και ένας νέος άνδρας φαίνεται να έχει μπει στη ζωή της. Ο Θοδωρής έχει πιάσει δουλειά στο κυλικείο της αστυνομίας.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Δυο Φιλιά Φέρνουν Συμφορές – Η Επανασύνδεση Και Ο Χωρισμός Για Λάμπρο Και Ελένη

Ο Αλέκος, έχοντας καταστραφεί ολοκληρωτικά, προσπαθεί να βρει τρόπο να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Η Υβόννη απολαμβάνει την ελευθερία της πιο ανανεωμένη από ποτέ.

 

Ένα πρωτοφανές έγκλημα θα ταράξει τις ισορροπίες. Πέντε άνθρωποι βρίσκονται πεταμένοι σε ένα πηγάδι. Η ταυτοποίηση του ενός από τα θύματα θα σοκάρει τον Δημήτρη. Ποιο είναι;

 

Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 2 στις 3/10/2023

Επεισόδιο 2
Τρίτη

Η αποκάλυψη της ταυτότητας του ενός από τα πτώματα που βρέθηκαν στο πηγάδι θα προκαλέσει σε όλους μεγάλη οδύνη. Η Άννα θα βρεθεί ξανά σε κόντρα με τον Δημήτρη για την υπόθεση και θα βρει τη λύση στο πρόβλημά της στο πρόσωπο ενός μυστηριώδους νέου δικηγόρου.

Διαβάστε Επίσης  Δημήτρης Λάλος: Η απάντηση για τον τέταρτο κύκλο του Σασμού

Τα πράγματα παίρνουν μία τροπή που κανείς δε θα μπορούσε να προβλέψει.

Ο Δημήτρης, η Άννα, ο Σταύρος, η Αγγελική και ο Ανδρέας μπαίνουν σε έναν κοινό αγώνα, στον οποίο πολλές φορές θα είναι σύμμαχοι και άλλες αντίπαλοι. Όλα θα ανατραπούν όταν ο Δημήτρης θα βρει ένα απειλητικό σημείωμα στο παρμπρίζ του αυτοκίνητου του.

Ποιος κινδυνεύει αυτή τη φορά;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *