Η Γη της Ελιάς: Και δεύτερο σοβαρό ατύχημα για την Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Και δεύτερο σοβαρό ατύχημα για την ΑρετήΚι άλλο ατύχημα για την Αρετή, στην γη της ελιάς! Λίγο μετά το σοβαρό αυτό χειρουργείο, η πρωταγωνίστρια θα βρεθεί ξανά σε κίνδυνο, με αποτέλεσμα ο φόβος της να είναι τεράστιος. Παρόλο που γιατροί προειδοποιήσαν να προσέχει, ένα μοιραίο λάθος θα είναι αρκετό για να σκορπίσει τον πανικό.

Όλα θα ξεκινήσουν από την απόφαση της Βασιλικής να εγκαταλείψει το σπίτι της. Μόλις η νεαρή ηρωίδα το σκάσει, ο Στάθης και η Αρετή θα πανικοβληθούν. Η Βασιλική περίμενε να πετύχει το χειρουργείο της μητέρας της, για να φύγει από το σπίτι.

Οι γιατροί ενημέρωσαν τους Καπερνάρους πως η Αρετή θα περπατήσει ξανά, απλώς χρειάζονται πολλές θεραπείες και τεράστια προσπάθεια για να το πετύχει. Με μία ανάσα ανακούφισης πως όλα θα πάνε καλά, η Βασιλική εγκαταλείπει το σπίτι της, χωρίς να περιμένει τι θα ακολουθήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Δαμιανή και Πολυξένη σκότωσαν το μωρό

Σε άσχημη κατάσταση η Αρετή

Η Βασιλική αφήνει ένα γράμμα και κλείνει την πόρτα πίσω της. Ετοιμάζεται για τη νέα της ζωή με τον Φίλιππο, στην Αθήνα. Η Αρετή βρίσκεται σε σοκ, με τον Στάθη και τον Στέφανο να αναζητούν την Βασιλική παντού.

Ο φόβος πως θα πάθει κακό είναι τεράστιος. Όλοι ανησυχούν για την μικρή, με την Αρετή να περνά πολλές ώρες μόνη της στο σπίτι. Μιας και μπορεί -με δυσκολία- να σταθεί στα πόδια της, προσπαθεί να είναι όλα στην εντέλεια. Τώρα δεν έχει την κόρη της να την βοηθάει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος ανακαλύπτει το μυστικό της Αντιγόνης

Έτσι, ένα πρωινό που είναι μόνη της στο σπίτι, η Αρετή παθαίνει και δεύτερο ατύχημα, στην γη της ελιάς. Πέφτει στο πάτωμα και τραυματίζεται σοβαρά. Παραμένει κάτω και φωνάζει για βοήθεια, όμως είναι μόνη της. Ποιες θα είναι οι συνέπειες αυτής της πτώσης και τί θα της πουν οι γιατροί;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *