Ήλιος Spoiler: Η Εβελίνα Παπούλια Στην Σειρά – Ποιος Θα Είναι Ο Ρόλος Της;

Ήλιος Spoiler: Αυτό και αν είναι είδηση! Η αγαπημένη ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια εισβάλλει στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 Ήλιος, με έναν ρόλο κλειδί για την εξέλιξη της σειράς. Ο ρόλος που θα υποδυθεί πρόκειται για μια ισχυρή γυναίκα που θα εμπλακεί με την ιστορία της Αλίκης, ταράζοντας αρκετά την ζωή της.

    Ήλιος Spoiler: Η Εβελίνα Παπούλια στην σειρά – Ποιος θα είναι ο ρόλος της;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εβελίνα Παπούλια θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Ιωάννας η οποία είναι μια δυναμική γυναίκα, δικηγόρος στο επάγγελμα. Ο ρόλος της Ιωάννας θα εμπλακεί στα επόμενα επεισόδια με την Αλίκη, η οποία αποφασίζει να κάνει μια έρευνα για καλό σκοπό χωρίς να γνωρίζει τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Μεσσήνη ντύνεται ξανά στα μαύρα

Η ίδια θα πάρει δείγμα από νερό ενός ποταμού που έχει τις υποψίες πως είναι μολυσμένο και θα το πάει σε ένα εργοστάσιο για να το εξετάσουν. Αυτή η κίνηση της Αλίκης δεν θα αρέσει καθόλου σε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι ενημερώνονται για την δράση της, αποφασίζοντας να επέμβουν και να την σταματήσουν.

Η Ιωάννα λοιπόν, είναι μια δικηγόρος ενός εργοστασίου της περιοχής, που θα προσεγγίσει ευγενικά την Αλίκη με σκοπό να την δωροδοκήσει ώστε να σταματήσει να ασχολείται με την μόλυνση του νερού του ποταμού. Η Αλίκη αρνείται κατηγορηματικά χωρίς να ξέρει τις επιπτώσεις που μπορεί να συμβούν στην συνέχειά. Οι αρμόδιοι του εργοστασίου που ανήκει και η Ιωάννα έχουν σκοπό να το φτάσουν στα άκρα μέχρι να πετύχουν το σκοπό τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης Χάνει Τη Γη Κάτω Από Τα Πόδια Του – Μαθαίνει Ότι Η Στέλλα Είναι Έγκυος

Έτσι ένας πόλεμος ανάμεσα στην Αλίκη και την αδίστακτη Ιωάννα ξεκινά. Ποιος θα νικήσει; Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ιωάννα θα απειλήσει την ζωή της Αλίκης πολλές φορές με σκοπό να σταματήσει να ασχολείται με την συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία που έχουμε για τον ρόλο της Εβελίνας Παπούλια που εισβάλει στον Ήλιο, προκαλώντας ταραχή στην ζωή της Αλίκης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *