Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη και Δούκας επιστρέφουν στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη και Δούκας επιστρέφουν στο Διαφάνι

Την πιο ακατάλληλη στιγμή βρίσκει η Μυρσίνη, για να ανακοινώσει τα νέα στον σύζυγό της. Ο Δούκας και η Μυρσίνη επιστρέφουν στο Διαφάνι, φέρνοντας μεγάλες εντάσεις στις Άγριες Μέλισσες. Η Μυρσίνη Σεβαστού βρίσκεται σε μία πάρα πολύ άσχημη περίοδο στη ζωή της.

Είναι σίγουρη πως ο άντρας της την απατά με την πολύ καλή της φίλη, Αντιγόνη. Οι εντάσεις για την περιουσία έχουν ξεκινήσει, καθώς ο Δούκας της ζητάει πίσω όλα όσα της έγραψε. Την ίδια στιγμή, αρνείται να την κοιτάξει στα μάτια, νιώθοντας αηδία για την ίδια του τη γυναίκα.

Διαβάστε Επίσης  Βάσια Παναγοπούλου: «Τρομάζω με το τέλος της Ασπασίας στη Γη της Ελιάς»

Η αποκάλυψη για τον Μιλτιάδη ήταν μαχαιριά στην καρδιά. Η ίδια μαχαιριά που δέχθηκε η Μυρσίνη, όταν ανακάλυψε πως -πράγματι- ο Δούκας κοίταξε άλλη γυναίκα. Το ζευγάρι διχάζεται ξανά, παίρνοντας τις λάθος αποφάσεις.


Ο Δούκας και η Μυρσίνη στο Διαφάνι

Η Μυρσίνη είναι έτοιμη για πόλεμο και το δείχνει. Είναι ικανή να τα βάλει με τον σύζυγό της, τόσο για την περιουσία, όσο και για τον ίδιο της τον γάμο. Δε θέλει να διαλυθεί, με αποτέλεσμα να παλεύει με νύχια και με δόντια…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 155 , 156 , 157 , 158 , 159

Περνά απευθείας στην αντεπίθεση, αναφέροντας στον Δούκα πως ξέρει όλη την αλήθεια. Του τονίζει πως ξέρει για την Αντιγόνη και για τις κρυφές τους επισκέψεις. Εκείνος δε θα αντιδράσει ήρεμα. Θα κάνει, όμως, πίσω για να μη ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά.

Όταν η Μυρσίνη προτείνει να επιστρέψει στο Διαφάνι, ο Δούκας θα την ακολουθήσει, στις Άγριες Μέλισσες. Το ζευγάρι αυτό θα κάνει δυναμική επιστροφή, με τους κατοίκους του χωριού να ξεσηκώνονται. Άλλο ένα ανεπιθύμητο ζευγάρι βρίσκεται στο χωριό, μετά τον Ακύλα και τη Ζωή. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις τους;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *