Σασμός επόμενα επεισόδια : 58 , 59 , 60 , 61

Σασμός επόμενα επεισόδια : 58 , 59 , 60 , 61Σασμός επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 58 , 59 , 60 , 61 . Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA.

Σασμός επόμενα επεισόδια : 58 , 59 , 60 , 61

Επεισόδιο 58

Η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη βαλίτσα με τα αρχαία, αλλά δεν ξέρει ότι ο Διονύσης εμπλέκεται στο κύκλωμα. Στο μεταξύ ο Διονύσης, φέρεται στην Σεμίνα βάναυσα, υποβάλλοντάς την σε ερωτικές επαφές αναγκαστικές και ταπεινωτικές. Μόλις μαθαίνει την πρόταση γάμου, ξεχειλίζει από κακία και θυμό.

Στο σπίτι των Βρουλάκηδων, ο Πέτρος αναστατώνεται. Μία αδικαιολόγητη απουσία της Μαρίνας, κάνει τον Πέτρο για πρώτη φορά να την υποψιαστεί. Στο μεταξύ η έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι των Σταματάκηδων βάζει φωτιά στο χωριό και τους κάνει όλους να αναρωτιούνται τι μπορεί να ψάχνουν οι αρχές. Ο Αστέρης έκπληκτος διαπιστώνει, πως τόσο η Καλλιόπη όσο και ο Μαθιός τηρούν μια άκρως παράξενη στάση… Πολύ σύντομα βέβαια θα μάθει το γιατί.

 

Επεισόδιο 59

Ο Μαθιός νιώθει τον κλοιό γύρω του να στενεύει καθώς ο Αντώνης ζητά από τον εισαγγελέα και νέα άδεια για έρευνα. Η Στέλλα με τον Άγγελο έρχονται ακόμα πιο κοντά. Και ενώ ακόμα η είδηση για την πρόταση γάμου που έκανε ο Πέτρος στη Σεμίνα είναι φρέσκια, μια καινούργια εξέλιξη θα ταράξει τα νερά. Ο Μανώλης δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη στο Ηράκλειο από τον Μαθιό που τον ταράζει…. Ο Μανώλης βυθίζεται στον τρόμο

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή Θάλασσα: Ο Χρήστος εξομολογείται στη Σμαρώ τι νιώθει

Ο Αστέρης και Αργυρώ φεύγουν εκδρομή μόνο που δεν υποψιάζονται ότι κάποιος, πολύ γνωστός, βρίσκεται στο ίδιο μέρος με αυτούς. Θα διαρρεύσει το μυστικό τους; Η σχέση τους κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στο χωριό.

 

Επεισόδιο 60

Ο Πέτρος ετοιμάζει τους αρραβώνες του με τη Σεμίνα χωρίς να γνωρίζει οτι κάποιοι είναι αποφασισμένοι να καταστρέψουν την ευτυχία τους. Ενώ η Σεμίνα, Έρχεται τετ α τετ με το παρελθόν της με τον πλέον οδυνηρό τρόπο. Η Θοδώρα επιχειρεί να ανοίξει τα μάτια του Πέτρου για να ερευνήσει το σκοτεινό παρελθόν της Σεμίνας. Τι θα αποκαλυφθεί όταν ο Πέτρος αρχίσει να ερευνά; Ποιο είναι το μυστικό της Σεμίνας;

 

Ένα τηλεφώνημα ταράζει την Καλλιόπη, που συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αναπροσαρμόσει τα σχέδια της. Ο Άγγελος καταλαβαίνει ότι η σχέση του με τη Στέλλα δεν είναι ρόδινη και αποφασίζει να αντιμετωπίσει τα εμπόδια. Η σύγκρουση μοιάζει αναπόφευκτη και οι συνέπειες απρόβλεπτες….

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης φιλά παθιασμένα την Δήμητρα, αλλά…

 

Επεισόδιο 61

Ο Άγγελος εξομολογείται στη Στέλλα την πραγματική του ταυτότητα και στον Αστέρη τα συναισθήματα του για την Στέλλα. Η Στέλλα παθαίνει σόκ και προσπαθεί να διαχειριστεί τις τελευταίες εξελίξεις…Ο εκβιασμός του Διονύση, φέρνει τη Σεμίνα σε αδιέξοδο, όσο ο Πέτρος ερευνά το παρελθόν της. Οι έρευνες θα τον οδηγήσουν σε μια συνάντηση με την μητέρα της και τον πατριό της και οι αλήθειες που θα μάθει είναι συγκλονιστικές….Η Σεμίνα εκδιδόταν και ο Πέτρος δεν μπορεί να το διαχειριστεί και διαλύει τον αρραβώνα.

Στο μεταξύ ακόμη ένας κρυφός έρωτας κινδυνεύει να αποκαλυφθεί καθώς ο Νικηφόρος και Τζένη τσακώνονται και εκείνος πηγαίνει στο χωριό, την ώρα που ο Μαθιός και η Βασιλική κάνουν έρωτα… Θα πιάσει την μητέρα του με τον Μαθιό στα πράσα; Πως θα αντιδράσει ο Νικηφόρος:

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *