Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος διασύρει την Αθηνά στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι ανατρεπτικές καθώς ο Ισίδωρος διασύρει την Αθηνά στη Μάνη, όταν αποκαλύπτεται το ένοχο μυστικό της

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικά και γεμάτα ένταση είναι τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Mega η Γη της Ελιάς.

Ο Ισίδωρος μαθαίνει το ένοχο μυστικό της Αθηνάς και την εκβιάζει, για να πετύχει τα σχέδια του,ενώ στη συνέχεια το διαδίδει παντού. Παράλληλα, ο Στάθης και ο Κουράκος έχουν μία άγρια σύγκρουση για την Ιουλία…

Η Αθηνά, μετά το θάνατο του συζύγου της, του Ιπποκράτη, άνοιξε πολλά μέτωπα. Κυρίως με έναν εκ των αδελφών του, τον Ισίδωρο,ο οποίος προσπαθεί να την πείσει να του πουλήσει το μερίδιο της από την επιχείρηση, για να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση. Αλλά μάταια.
Ο ίδιος, μαθαίνοντας την πρόθεση της γυναίκας να μεταβιβάσει το μισό μερίδιο της από την περιουσία στη Μυρτάλη γίνεται έξαλλος και επιχειρεί να περάσει στην αντεπίθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικόυ MYtv, όπως θα δούμε στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος τον παροτρύνει πώς αν θέλει να σταματήσει τα πάντα σχετικά με το εφετείο της Μυρτάλης, που πλησιάζει, πρέπει να επιμείνει να του πουλήσει η Αθηνά το μερίδιο της, για να είναι πιο ισχυρός.

Ο Ισίδωρος, όμως, του εξηγεί πώς η γυναίκα είναι ανένδοτη. Τότε, ο Κωνσταντίνος βγάζει έναν άσο από το μανίκι, αποκαλύπτοντας του το ένοχο μυστικό της Αθηνάς. Ένα μυστικό που κρατάει με νύχια και με δόντια, για αυτό και από την ντροπή της θα πουλήσει το μερίδιο της και θα φύγει από τη Μάνη. Αυτό αφορά τη μητέρα της, τηΜαρία, η οποία ζει και την κρύβει διότι έχει κάνει φυλακή για φόνο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Έγινε Φονιάς Για Τα Μάτια Της – Τώρα Ανατρέπονται Τα Πάντα

 

Πως ο Ο Ισίδωρος διασύρει την Αθηνά στη Μάνη;

Ο Ισίδωρος δεν μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του και αναλαμβάνει δράση. Αρχικά, αναθέτει σε κάποιους δημοσιογράφους να πάνε στο σπίτι της Μαρίας στο Σούνιο, για να κάνουν ρεπορτάζ σχετικά με τη νέα ζωή της φόνισσας. Μία εξέλιξη που αναστατώνει τη Μαρία και ενημερώνει την Αθηνά, η οποία φοβάται ότι είναι θέμα χρόνου να σκάσει το σκάνδαλο και να αποκαλυφθεί η σχέση τους και ότι συνέβη στο παρελθόν.

Η ζωή της θα καταστραφεί, καθώς θα παρατήσει αυτά για τα οποία μόχθησε και θα φύγει από τη Μάνη. Στη συνέχεια, ο Ισίδωρος συναντά την Αθηνά για να κάνουν μία συζήτηση αναφορικά με τη Μαρία και τη σχέση που έχουν.

Η Αθηνά συνειδητοποιεί ότι πίσω από όλο αυτό κρύβεται ο ίδιος και τον ρωτά τι ακριβώς θέλει. Εκείνος την εκβιάζει ότι, αν δεν του πουλήσει άμεσα το μερίδιο της από την περιουσία των Βρεττάκων,
θα αποκαλύψει το μυστικό της παντού.Παρόλα αυτά, όμως, η γυναίκα πιστεύει ότι ο Ισίδωρος δεν θα πραγματοποιήσει την απειλή του. Μέχρι που, μερικές ημέρες αργότερα, το κάνει και τη διασύρει σε όλη τη Μάνη.

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή θάλασσα, 11-12: Ηρακλής και Χρήστος πιάνονται στα χέρια!

Άγρια σύγκρουση Στάθη- Κουράκου για την Ιουλία.

Ο Στάθης μαθαίνει ότι η Ιουλία προχωρά τη ζωή της με τον αστυνόμο Κουράκο και προσπαθεί να αφοσιωθεί στην οικογένειά του και να την ξεχάσει. Ωστόσο, η ζήλια τον κατατρώει.
Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Ιουλία αποφασίζει να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και ψάχνει σπίτι για να μετακομίσει και να μείνει μόνη της, προκειμένου να είναι εντελώς ανεξάρτητη από τα αδέλφια της. Κάποια στιγμή, όμως, εκείνη και ο Στάθης συναντιούνται στο δρόμο τυχαία και έχουν μια σοβαρή συζήτηση.

Στο ίδιο σημείο, φτάνει και ο αστυνόμος Κουράκος, ο οποίος αποφασίζει να κάνει μία δυναμική κίνηση για να δείξει στον Στάθη ποιός έχει το πάνω χέρι στη συγκεκριμένη υπόθεση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί.
Γρήγορα, μάλιστα, η κατάσταση δεν αργεί να ξεφύγει από τον έλεγχο, αφού οι δύο άντρες έχουν μία άγρια σύγκρουση για χάρη τις όμορφης γυναίκας, με εκείνη να προσπαθεί να τους χωρίσει για να μη γίνουν ακόμη περισσότερο ρεζίλι στην κωμόπολη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *