Μαύρο Ρόδο: Θα μιλήσει ο Καστρινός στη Φιλαρέτη για το Βίκο ή θα το κρατήσει μυστικό;

Όλο και πιο κοντά στην αποκάλυψη του μυστικού που συνδέει την Φιλαρέτη με το Bik;o πλησιάζει ο Θέμης και σ’ αυτό μεγάλο ρόλο θα παίξει και το τεστ DNA που κάνει εκείνη. Τα αποτελέσματα και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Ο Θέμης Καστρινός δύο πράγματα θέλει να μάθει. Πρώτον, ποιος έδωσε την εντολή για το φόνο της γυναίκας του και δεύτερον που βρίσκεται το παιδί της Φιλαρέτης.

Και μπορεί στην πρώτη περίπτωση ο Βίκος να του βάζει συνεχώς εμπόδια και να τον αποπροσανατολίζει όμως στη δεύτερη περίπτωση ο Καστρινός πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην ανακάλυψη και αποκάλυψη της πραγματικής σχέσεις που ενώνει την Φιλαρέτη με το Βίκο.

Ας δούμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24 η συμπάθεια που έχει προς το πρόσωπό της Φιλαρέτης αλλά και το γεγονός ότι ουσιαστικά του είπε, τα τελευταία λόγια της γυναίκας του έχουν κάνει το Θέμη να θέλει διακαώς να βοηθήσει την πρώην Ηγουμένη.

Νιώθει πως έχει την υποχρέωση να το κάνει για να βρει επιτέλους τι απέγινε το παιδί που γέννησε εκείνη στη φυλακή και που πίστευε πως το είχε δώσει στην οικογένεια της για να το μεγαλώσει. Έτσι κινεί γη και ουρανό και αξιοποιεί όλες τις γνωριμίες του για να φτάσει στην μεγάλη αποκάλυψη.

Όμως ο δρόμος αυτός διόλου εύκολος είναι καθώς κρύβεται πίσω από την ιστορία αυτή ένα σκοτεινό μυστικό που απλώνει τα δίχτυα του μέχρι και σε πολιτικά πρόσωπα. ΈΝΑ σκάνδαλο που αν αποκαλυφθεί τότε θα έρθουν πολλές ανατροπές και αυτό δυσκολεύει το Θέμη ακόμα κι αν χρησιμοποιεί τις δικές του μεθόδους.

Ο ίδιος ξαφνικά βρίσκεται μπλεγμένος αν και τότε εμφανίζεται η κόρη του Ζαμάνου η βουλευτής Ντέπυ Φλογαΐτη Ζαμάνου και τον εκβιάζει ουσιαστικά, να αφήσει την υπόθεση της εξαφάνισης του παιδιού της ζωής Τσαγκαράκη εξασφαλίζοντας έτσι την ελευθερία του και καθαρό το όνομα του.

Ο Θέμης βρίσκεται με δεμένα τα χέρια και υποκύπτει τελικά στον εκβιασμό πατέρα και κόρης όμως στα φανερά γιατί από πίσω συνεχίζει να κάνει τις έρευνες του. Και ο Θέμης καταφέρει να συνδυάσει τα στοιχεία που έχει για τον Ζαμάνο και το ίδρυμα υιοθεσιών.

Αυτό που συνειδητοποιεί κοντεύει να τον κάνει να χάσει το μυαλό του καθώς αρχίζει να συνδέει το Βίκο με την Φιλαρέτη. Έτσι ζητάει από εκείνη να του στείλει δείγμα για την εξέταση DNA.


Ο Θέμης έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα και δεν μπορεί να πιστέψει το παιχνίδι που έχει παίξει η μοίρα. Ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι το παιδί που αναζητάει η Φιλαρέτη, η γυναίκα που εκτιμάει και σέβεται όσο τίποτα άλλο στον κόσμο.

Ο ίδιος κοντεύει να χάσει το μυαλό του και δεν ξέρει πως να διαχειριστεί μια τέτοια πληροφορία. Θέλει να βοηθήσει την Φιλαρέτη αλλά από την άλλη ο γιος της είναι ένας στυγνός εγκληματίας και αυτό θα την χαντακώσει αν το μάθει.

Παράλληλα γνωρίζοντας το χαρακτήρα του Βίκου δεν θέλει να του δώσει κανένα δικαίωμα να κάνει κακό στην γυναίκα που τον γέννησε εξαιτίας του μίσους και της απέχθειας που έχει στους φυσικούς γονείς του, επειδή τον εγκατέλειψαν όπως πιστεύει ο ίδιος μέχρι και σήμερα. Το δίλημμα του Θέμη είναι μεγάλο και καλείται να πάρει μία απόφαση που θα είναι καθοριστική και θα αλλάξει τη ροή της ιστορίας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *