Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Ευτυχίας

Μετά από όλα όσα πέρασε, ένας νέος έρωτας θα έρθει στην γη της ελιάς, για να χαρίσει χαμόγελα στην Ευτυχία. Η Ευτυχία θα γνωρίσει έναν νεαρό, ο οποίος θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή της.

Μετά τα τελευταία γεγονότα με τον Ανέστη, αλλά και με τον Αποστόλη, η ηρωίδα αυτή θα βάλει ένα τέλος στα παλιά και θα κάνει το νέο βήμα. Μία βλάβη στο ελαιοτριβείο θα είναι η αιτία για να φέρει δύο ανθρώπους κοντά.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 7/1: Ο Κανέλλος ανακαλύπτει πως ο γάμος του με την Αλίκη έμπλεξε ολόκληρο το χωριό στη μαφία

Ο Γρηγόρης είναι ένας πολύ καλός μηχανικός που αναλαμβάνει να αποκαταστήσει τη βλάβη στο ελαιοτριβείο. Τον έχει φωνάξει η Αθηνά, για να διορθώσει άμεσα τη ζημιά αυτή. Έτσι, οι δυο τους γνωρίζονται, με τον Γρηγόρη να γοητεύεται.

Μία εκρηκτική στιγμή

Ο Γρηγόρης θα είναι ο νέος έρωτας που θα κάνει την Ευτυχία να πάρει -επιτέλους- μία ανάσα, στην γη της ελιάς. Μάλιστα, μόλις τη γνωρίσει, θα καταλάβει πως αυτή η κοπέλα του έχει κλέψει την καρδιά.

Διαβάστε Επίσης  Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Δυσάρεστη εξέλιξη για την Πένη και τον Μπουκουράν

Θα επιβραδύνει τις διαδικασίες, με αποτέλεσμα η βλάβη να καθυστερεί να φτιαχτεί. Θέλει να μείνει παραπάνω στη Μάνη, για να γνωρίσει καλύτερα την Ευτυχία. Την ίδια στιγμή, η Ευτυχία γοητεύεται από τον τρόπο που την διεκδικεί.

Εκείνος μένει περισσότερο στη Μάνη, με στόχο να περάσει λίγο χρόνο μαζί της. Είναι φανερά ενθουσιασμένος, με αποτέλεσμα να ξεκινάει μία πολύ όμορφη και τρυφερή ιστορία. Ποια θα είναι η αντίδραση του Ανέστη και πώς θα φερθεί στον Γρηγόρη;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση