Σασμός – Κώστας: «Ο κερατάς πάντα τελευταίος τα μαθαίνει»

Σασμός – Κώστας: «Ο κερατάς πάντα τελευταίος τα μαθαίνει»Μία αποκάλυψη έρχεται για τη Βασιλική, που σε καμία περίπτωση δεν ήταν έτοιμη να ακούσει, πόσο μάλλον από το στόμα του Κώστα στη σειρά «Σασμός». Η Άσπα φωνάζει και ωρύεται και η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη.

Όλα ξεκινούν όταν ο Κώστας πατάει το πόδι του στην καντίνα. Η Άσπα με το που τον βλέπει, εξοργισμένη, του φωνάζει να αποχωρήσει κι ότι δε θέλει να την ξαναδεί. Ο Κώστας, όμως, δεν πτοείται και συνεχίζει την – λεκτική – επίθεσή του.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Ο Στέφανος «ζει και βασιλεύει» – Ποιο θα είναι το επόμενο θύμα του;

«Πώς τολμάς να μου κάνεις καταγγελία», τη ρωτάει με έντονο κι απειλητικό ύφος. Ο Κώστας είναι πλέον πεπεισμένος ότι θα πάει φυλακή.

Σασμός – Κώστας: «Ο κερατάς πάντα τελευταίος τα μαθαίνει»
Η Βασιλική είναι μπροστά σε όλο αυτό το σκηνικό και δεν ξέρει πραγματικά πώς να αντιδράσει. Τους κοιτάει με αμηχανία, αλλά δεν υπάρχει διέξοδος. Μία βόμβα σκάσει στ’ αυτιά της και η γυναίκα χάνει τη γη από τα πόδια της. «Ούτε εσύ το ήξερες ε; Ο κερατάς πάντα τελευταίος τα μαθαίνει», της αποκαλύπτει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σοκ Στην Σειρά! Αποκαλύπτεται Ότι Είναι Π@Ρνη Πολυτελείας Η…

Η Άσπα βρίσκεται σε μία έξαλλη κατάσταση. Φωνάζει. Ωρύεται. Του ζητάει να φύγει. Τον απειλεί ότι θα του κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Το κακό όμως έχει γίνει. Ο Κώστας για ακόμη μια φορά πλήγωσε την Άσπα κι η Βασιλική έμαθε την αλήθεια για τον άντρα της, στη σειρά «Σασμός».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση