Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η βαριά καμπάνα στον Πλάτανο βαράει για την Κατερίνα

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” θα δούμε πως η Χρύσα παρακολουθεί την Κική και ανακαλύπτει τη σχέση της με τον Τζίμη.

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η βαριά καμπάνα στον Πλάτανο βαράει για την Κατερίνα

Στο προηγούμενο άρθρο-επεισόδιο είδαμε πως ο Σάββας αποφασίζει να πιει τον πρώτο του καφέ ως διαζευγμένος με τη Φιλιώ, προς μεγάλο εκνευρισμό του Ηλία και της Βαλέριας..

Η βαριά καμπάνα στον Πλάτανο βαράει για την Κατερίνα

Επεισόδιο 116. Η πέτρα που πετάει η Αλίκη βρίσκει τον στόχο της, και ο Χαραλάμπης καταλήγει τ’ ανάσκελα στη μέση του δάσους να τον μαζεύουν κακήν κακώς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αθηνά: «Ενέδωσα στην ανάγκη μου να ξανανιώσω γυναίκα»

Η Φιλιώ τρέχει για τις πρώτες βοήθειες, το ίδιο και ο Σάββας, που όμως παθαίνει λουμπάγκο και καταλήγει φιλοξενούμενος στο σπίτι της.

Η βαριά καμπάνα στον Πλάτανο βαράει για την Κατερίνα όμως, η οποία πρώτη μέρα παντρεμένη, έχει χάσει τη βέρα της και προσπαθεί να το κρύψει από τον Παναγή, που τον έχουν ζώσει τα φίδια.

Η Χρύσα παρακολουθεί την Κική και ανακαλύπτει τη σχέση της με τον Τζίμη, ενώ η Τούλα κάνει απότομη στροφή στην ποιότητα:

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο έρωτας της Θοδώρας και του αστυνόμου θα τα φέρει όλα τούμπα

Η κομμώτριά μας αποφασίζει να μάθει σκάκι για χάρη του παπα-Νώντα και, ως… εγκεφαλικός τύπος που είναι, είναι σίγουρη πως θα τα καταφέρει! Γίνετε μέλη στην ομάδα για να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις και διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *