Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια 81-82-83-84

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια 81-82-83-84

Όλα όσα θα δούμε στο νέο κύκλο και στα επόμενα επεισόδια της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως ο Πετράν είναι έξαλλος που ο Κανέλλος θέλει να τον ανακρίνει παρέα με τον Χαραλάμπη και τον Παναγή, και οι δυο αντίζηλοι καταλήγουν να παίζουν άγριο ξύλο και να γίνονται «από δυο χωριά χωριάτες».

Επεισόδιο 81. Ο Παναγής μεταφέρεται σε νοσοκομείο στην Αθήνα μετά το ατύχημα και ο Σίμος με την Τούλα ανησυχούν για την κατάστασή του. Οι Πλατανιώτες, πάλι, βρίσκονται κλεισμένοι στο πανδοχείο και ανησυχούν για το ποια θα είναι η τύχη τους, καθώς επικρατεί ο απόλυτος πανικός. Την ίδια ώρα, ο Εγκέφαλος τούς παρακολουθεί ικανοποιημένος από τις κάμερες και σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του, αφού η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Ο Πετράν μαθαίνει την αλήθεια, αλλά αρνείται να πιστέψει πως η γιατρέσσα τον δούλεψε ψιλό γαζί και δεν είναι ερωτευμένη, ενώ η Κατερίνα μαθαίνει για το ατύχημα του Παναγή και πάει τρέχοντας στο νοσοκομείο. Ο Σώτος καταφέρνει να «απελευθερώσει» τους Πλατανιώτες που είναι έντρομοι και γεμάτοι απορίες, την ώρα που ο Πετράν, γεμάτος μίσος για την Κατερίνα, επιστρέφει στο σπίτι του Εγκεφάλου έτοιμος να πουλήσει την ψυχή του στον… «διάβολο».

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια 76-77-78-79-80

Επεισόδιο 82. Ο Παναγής είναι έξαλλος με αυτά που του αποκάλυψε άθελά της η Κατερίνα, ενώ η Τούλα και ο Σίμος προσπαθούν να καταλάβουν, επιτέλους, ποιο είναι το μυστικό που τους κρύβει η γιατρέσσα. Την ίδια ώρα, στον Πλάτανο, είναι όλοι αναστατωμένοι και προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους. Ο Τζώρτζης προσπαθεί να προστατέψει τη Χρύσα, μη μάθει τα νέα και ταραχτεί, ενώ ο Πετράν επιστρέφει και σαν άλλος «ιππότης» θέλει να βοηθήσει την Αγγέλα να πάρει πίσω ό,τι της ανήκει. Ο Κανέλλος, πάλι, δεν ξέρει ποιον να πρωτοσυλλάβει, καθώς οι ύποπτοι για τον φόνο όλο και αυξάνονται. Η Σύλβια αναγκάζεται να παραιτηθεί από πρόεδρος, ενώ ο παπάς αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τη Βαλέρια. Θα τα βρουν, τελικά, ο Παναγής με την Κατερίνα; Τι λαβράκι θα βγάλει ο Κανέλλος, που θα ταράξει όλο το χωριό;

 

Επεισόδιο 83. Το σχέδιο του Ανδρέου, να εξοντώσει τους Πλατανιώτες, πάει από το καλό στο καλύτερο. Ο Σώτος έχει γίνει πρόεδρος με το ζόρι, ο Χαραλάμπης με τον Ηλία είναι υπό κράτηση, ενώ η αστυνομική αρχή του τόπου ετοιμάζεται να συλλάβει και τον Θύμιο. Τα ερωτηματικά για τη δολοφονία του Ζάχου είναι πολλά και οι παλιοί του χωριού υποψιάζονται πως για όλα φταίει εκείνο το καταραμένο βράδυ της Αποκριάς. Ένα σκίτσο που απεικονίζει τον μπράβο του Ανδρέου ίσως γίνει η αρχή, για να ξετυλίξουν το κουβάρι ή για να το μπλέξουν περισσότερο. Ο Πετράν προσπαθεί να πείσει την Αγγέλα να συμμαχήσουν, ενώ η Κατερίνα προσπαθεί να πείσει τον Παναγή να τη συγχωρέσει. Μόνο που ο δασονόμος μας έχει πεισμώσει, οπότε ο Τζώρτζης και η Μάρμω αποφασίζουν να αναλάβουν… δράση, για ακόμα μια φορά.

 

Επεισόδιο 84. Της κακομοίρας γίνεται στον Πλάτανο, αφού σε λίγο οι ύποπτοι για τον φόνο του Ζάχου δεν θα χωράνε στο τμήμα. Η Καλλιόπη είναι έξαλλη που ο Κανέλλος συνεχίζει απτόητος τις συλλήψεις, ενώ ο Παναγής είναι αποφασισμένος να αποδείξει σε όλους πως ο Πετράν είναι ένοχος για τον φόνο. Ο Τζώρτζης ζει το δικό του δράμα, αφού το ένστικτό του λέει πως η Χρύσα έχει διαλέξει τον Κανέλλο, την ώρα που η Χρύσα έχει αποφασίσει να κάνει κρυφά το τεστ DNA. Η Βαλέρια πιστεύει ότι ο Ανδρέου είναι πίσω απ’ όλα όσα συμβαίνουν, ενώ η Σύλβια προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει με την ψυχή του Ζάχου και να καθαρίσει την αρνητική ενέργεια του πανδοχείου. Τι «στροφή» αποφασίζει να κάνει ο Ηλίας και τι απόφαση παίρνει ο νέος πρόεδρος του χωριού, που δεν θα αρέσει καθόλου στη Βαλέρια; Τι δουλειά έχει στον Πλάτανο μια άγνωστη;

 

Επεισόδιο 85. Ο Πετράν είναι έξαλλος που ο Κανέλλος θέλει να τον ανακρίνει παρέα με τον Χαραλάμπη και τον Παναγή, και οι δυο αντίζηλοι καταλήγουν να παίζουν άγριο ξύλο και να γίνονται «από δυο χωριά χωριάτες». Ο Κανέλλος προσπαθεί μάταια να επιβάλει την τάξη, ενώ ο Σίμος είναι αποφασισμένος να στηρίξει τον Παναγή μέχρι τέλους, για να διώξουν τον Πετράν από το χωριό. Την ίδια ώρα, η Βαλέρια εκβιάζει τον Σώτο, που θέλει να δημεύσει την πηγή της, ενώ η Φιλιώ αναλαμβάνει να τη βάλει στη θέση της. Η Αγγέλα φροντίζει τον χτυπημένο Πετράν, αλλά η κατάστασή του πάει απ’ το κακό στο χειρότερο κι έτσι αναγκάζεται να καλέσει την Κατερίνα για βοήθεια. Κι ενώ ο μπακάλης ζητάει διαζύγιο από τη Βαλέρια που δεν πιστεύει στα αυτιά της, η Κατερίνα αρχίζει να πιστεύει πως ο Πετράν ξέρει πολύ περισσότερα απ’ όσα λέει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *