Σασμός – Η γιαγιά Ειρήνη έξαλλη: «Πρόσεχε τα λόγια σου»

Σασμός – Η γιαγιά Ειρήνη έξαλλη: «Πρόσεχε τα λόγια σου»Σασμός – Η γιαγιά Ειρήνη έξαλλη: «Πρόσεχε τα λόγια σου»

Έναν έντονο διάλογο θα έχουν η γιαγιά Ειρήνη και η Μαρίνα στη σειρά Σασμός. Με αφορμή την επιστροφή της Αργυρούς, οι ετοιμασίες στο σπίτι των Βρουλάκηδων έχουν ξεκινήσει. Η Μαρίνα τρέμει στην ιδέα πως η κόρη της θα μάθει για τους καυγάδες, όμως δε μπορεί να κάνει κάτι για αυτό.

Η γιαγιά Ειρήνη της ζητάει να μιλήσει στον Αντώνη για την κατάσταση που επικρατεί. Εκείνος, μέσα από την εμπειρία του, θα μπορέσει να βρει τη λύση για να έρθει η ισορροπία ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Διαβάστε Επίσης  Το μυστικό της πεταλούδας επόμενα επεισόδια : 67 , 68 , 69 , 70 , 71 , 72

Η Μαρίνα διστάζει στη σειρά Σασμός και η γιαγιά Ειρήνη την προειδοποιεί! Της ζητάει να προσέχει τα λόγια της με τον αστυνόμο και να μη του αποκαλύψει σε στιγμή αδυναμίας το κόλπο που έστησαν για την αθώωση του Πετρή! Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό από όλες τις απόψεις.

Σασμός – Η γιαγιά Ειρήνη έξαλλη: «Πρόσεχε τα λόγια σου»«Καλός καλός, αλλά άμα μάθει για την κοροϊδία θα αγριέψει κι εκείνος»

 

Οι υποψίες του Αστέρη

Ο Μαθιός αρχίζει να φοβάται για τα κληρονομικά της οικογένειας, με τα δύο αδέλφια να συζητούν έντονα την άφιξη του Άγγελου στο σπίτι τους. Δε μπορούν να δεχτούν εύκολα πως εμφανίστηκε ξάδελφός τους από το πουθενά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Αργυρώ: «Ότι κι αν μου συμβεί, εσύ πρέπει να μείνεις δυνατός»

Μάλιστα, ο Αστέρης αρχίζει να υποψιάζεται πως η μητέρα του δεν αποκάλυψε όλη την αλήθεια. Όσο ο Αστέρης παλεύει να βρει την αλήθεια, σχετικά με τον πατέρα του Άγγελου, τόσο ο Μαθιός τρέμει στην ιδέα πως θα τα χάσει όλα.

Τα περιουσιακά στοιχεία βρίσκονται στο επίκεντρο και η ανησυχία είναι μεγάλη. Τί σχεδιάζει η Καλλιόπη και πώς θα αντιδράσει ο Μαθιός;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *