Η Γη της Ελιάς: Σοκαρισμένος ο Μάνος με την αποκάλυψη του Ισίδωρου

Η Γη της Ελιάς: Σοκαρισμένος ο Μάνος με την αποκάλυψη του ΙσίδωρουΗ Γη της Ελιάς επιστρέφει και σήμερα στις 21:00 μέσα από την συχνότητα του MEGA με ένα επεισόδιο γεμάτο αποκαλύψεις. Όπως θα δείτε και παρακάτω στο τρέιλερ που ακολουθεί, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς ο Ισίδωρος ομολογεί στον γιό του Μάνο την εμπλοκή του στην διαθήκη του Ιπποκράτη.

Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 29/11 στην Γη της Ελιάς;

Ο Στάθης, με βαριά καρδιά, λέει στην Ιουλία να συνεχίσει τη ζωή της, καθώς ο ίδιος δεν σκοπεύει να χωρίσει ποτέ από την Αρετή. Η Ισμήνη αποκαλύπτει στον πατέρα της ότι ο Κωνσταντίνος βοήθησε να βρεθεί η κόρη της, ο Λυκούργος, όμως, της εφιστά την προσοχή λέγοντάς της ότι ακούγονται διάφορα γι’ αυτόν και τις δραστηριότητές του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει με τον Φίλιππο στο πλευρό του Στάθη

Ο Λυκούργος, επίσης, θυμάται ότι η γυναίκα που είδε μαζί με τη Μαργαρίτα και την Αθηνά είναι η Μαρία Αναγνώστου, η οποία καταδικάστηκε, πριν από πολλά χρόνια, για τη δολοφονία του εραστή της. Ο Κουράκος υποπτεύεται ότι ο Ανέστης προσπάθησε να «λαδώσει» τον καινούριο του βοηθό, τον Στράτο, και αναζητά τρόπο για να τον παγιδέψει.

Η Χάιδω συνειδητοποιεί πως το καρτέλ ναρκωτικών ευθύνεται για τον θάνατο του Πέτρου και της Στέλλας. Η Άννα συμβουλεύει τον Πότη να διεκδικήσει ανοιχτά την Ευτυχία, αλλά εκείνος δεν βρίσκει το κουράγιο.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Μάρκος εξομολογείται στη Δαμιανή την αλήθεια για το μωρό

Άννα και Ευτυχία μπαίνουν στο στόχαστρο του Ανέστη

Την ίδια ώρα, Άννα κι Ευτυχία μπαίνουν στο στόχαστρο του Ανέστη που βάζει σκοπό της ζωής του να τις πετάξει έξω από τη δουλειά στους ελαιώνες. Η Μαργαρίτα μετρά τις μέρες για την επιστροφή τού Αλέξη, ενώ εκείνος της εξομολογείται πως γνώρισε μια κοπέλα που του αρέσει πολύ. Αποφεύγει, όμως, να της αναφέρει πως η Μάρθα του θυμίζει έντονα την Μυρτάλη. Τέλος η αποκάλυψη του Ισίδωρου στον Μάνο απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς θα προκαλέσει μεγάλη ένταση ανάμεσά τους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *