Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη πλακώνει στο ξύλο την Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Μυρτάλη μαθαίνει για τη σχέση της Ευτυχίας και του Κουράκου και γίνεται έξαλλη.

Η Μυρτάλη μαθαίνει για τη σχέση της Ευτυχίας και του Κουράκου και γίνεται έξαλλη, στην γη της ελιάς. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν η ανιψιά της Ιουλίας μαθαίνει πως η θεία της χώρισε, εξαιτίας μιας άλλης γυναίκας.

Όσο κι αν της εξηγούν, όσο κι αν προσπαθούν να την ηρεμήσουν, η Μυρτάλη μέσα της είναι σίγουρη πως η Ευτυχία χώρισε το αγαπημένο αυτό ζευγάρι. Έτσι, μια μέρα, εντοπίζει τη νεαρή κοπέλα και ορμά πάνω της!

Μη μπορώντας να συγκρατήσει την οργή της, την φτύνει στα μούτρα και την χαστουκίζει δυνατά! “Αντροχωρίστρα!”, θα την φωνάξει, ξεσηκώνοντας όλη τη Μάνη… Ο Κουράκος θα μάθει για όσα έγιναν και θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Η Μυρτάλη και η Ευτυχία θα πιαστούν στα χέρια, με το νέο αυτό να διαδίδεται σε όλη την γη της ελιάς. Η Ιουλία θα θυμώσει πάρα πολύ με την ανιψιά της και θα θέσει ξανά τα όριά της, απέναντί της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *