Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Αιμιλία κρυφά ερωτευμένη με τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Αιμιλία κρυφά ερωτευμένη με τον ΑκύλαΆγριες Μέλισσες Spoiler: Η Αιμιλία κρυφά ερωτευμένη με τον Ακύλα

Κι όμως, η Αιμιλία Λειβαδά και ο Ακύλας Μεγαρίτης έχουν αποδείξει πως έχουν μία ιδιαίτερη σχέση, στις Άγριες Μέλισσες. Πάντοτε υποστηρικτική, η Αιμιλία παίρνει το μέρος του και τον στηρίζει σε κάθε του απόφαση.

Διαφωνεί με την αδελφή της και τον τρόπο ζωής που επιλέγει. Θεωρεί πως όλα της έχουν δοθεί, όπως ονειρεύεται κάθε γυναίκα. Από την άλλη πλευρά, η Ζωή συνεχίζει να διαφωνεί μαζί της διαρκώς.

Μάλιστα, ένας καυγάς θα είναι αρκετός για να προκαλέσει την οργή της Ζωής Μεγαρίτη. Οι δύο αδελφές θα πιαστούν στα χέρια, με την Ζωή να πετάει την αδελφή της στο δρόμο. Φυσικά, ο Ακύλας θα σώσει την Αιμιλία, με την ηρωίδα να επιστρέφει στο αρχοντικό των Σεβαστών…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης μόνος κι αβοήθητος πριν το τέλος του

Το βλέμμα προδίδει την αλήθεια

Πράγματι, η Αιμιλία κρύβει πολλά. Το παρελθόν της ευθύνεται για αυτό που υποστηρίζει, για αυτό που δείχνει προς τα έξω. Μεγάλωσε δύσκολα και -παρόλο που δε φαίνεται- έχει τεράστια αδυναμία στην μικρή της αδελφή. Όπως, επίσης, και στον σύζυγο αυτής.

Η Αιμιλία θεωρεί πως ο Ακύλας είναι το σωστό πρότυπο συζύγου, στις Άγριες Μέλισσες. Έτσι, σταδιακά τον ερωτεύεται, νιώθοντας τεράστια ασφάλεια πλάι του. Η κατάσταση αυτή, σταδιακά, θα γίνεται όλο και χειρότερη, με την Αιμιλία να προδίδει -άθελά της τα συναισθήματα που βιώνει καθημερινά.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Επεισόδια 104 ,105 , 106 , 106 ,107 ,108 , 109 , 110 , 111,112

Όλα αυτά, μέχρι να αλλάξει στρατόπεδο. Δε θα αργήσει η στιγμή που όλη η οικογένεια θα στραφεί ενάντια στον Ακύλα. Η αλήθεια για τις πράξεις του θα έρθει στο φως, με την Αιμιλία να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *