Ήλιος Spoiler: Η Σοφία στα δίχτυα του σκληρού βιαστή

 Ήλιος Spoiler: Η Σοφία στα δίχτυα του σκληρού βιαστήΉλιος Spoiler: Η Σοφία στα δίχτυα του σκληρού βιαστή

Οι εξελίξεις στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος, προχωρούν με καταιγιστικούς ρυθμούς. Ο νέος διοικητής, Πάνος Σταματίου έχει μπει στις ζωές των ηρώων εδώ και λίγο καιρό αναστατώνοντας την καθημερινότητά τους. Ο ρόλος της Σοφίας θα μας απασχολήσει αρκετά το επόμενο διάστημα στην σειρά Ήλιος και αυτό γιατί θα πέσει στα δίχτυα του σκληρού βιαστή.

H ζωή της Σοφίας σε θανάσιμο κίνδυνο

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TiVi, η Σοφία θα μπει στο μάτι του Πάνου Σταματίου. Ο ίδιος έχει καταστρέψει πολλές γυναίκες στο παρελθόν και συνεχίζει να το κάνει, προσπαθώντας πάντα να καλύπτει τα ίχνη του. Ο Δημήτρης, η Ελπίδα και ο Χρήστος θα κάνουν τα πάντα για να βρουν στοιχεία εναντίον του με σκοπό να τον κλείσουν στην φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 28 , 29 , 30 , 31

 Ήλιος Spoiler: Η Σοφία στα δίχτυα του σκληρού βιαστή

Παράλληλα η Σοφία επισκέπτεται το Αστυνομικό Τμήμα και την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο νέος διοικητής την έχει βάλει στο μάτι απειλώντας την πως δεν έχει κλείσει η υπόθεση της Δάφνης, έτσι την κρατάει ακόμα στο χέρι. Η Σόφια αμέσως αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά καθώς καταλαβαίνει πως βρίσκεται στο στόχαστρό του.

Ήλιος η Σόφια στα χέρια του βιαστή

Η ίδια αμέσως παροτρύνει τον Χρήστο να μείνει μακριά του καθώς μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να γίνει επικίνδυνος. Ο Χρήστος όμως στην σειρά Ήλιος θα κάνει τα πάντα για να τον κλείσει στην φυλακή και θα τα καταφέρει. Αντιθέτως, η Σοφία θα καταφέρει να γλυτώσει εύκολα στην σειρά Ήλιος από τα χέρια του σκληρού και αδίστακτού βιαστή; Η συνέχεια από ότι φαίνεται προβλέπεται επικίνδυνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τρία πρόσωπα ύποπτα για την δολοφονία του Δημήτρη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *