Άγριές Μέλισσες: Δίκη Κόλαφoς για τον Λάμπρο που στέλνει και την Ελένη εξορία

Άγριές Μέλισσες: Δίκη Κόλαφoς για τον Λάμπρο που στέλνει και την Ελένη εξορία

Άγριές Μέλισσες: Δίκη Κόλαφoς για τον Λάμπρο που στέλνει και την Ελένη εξορία

Άγριές Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς γίνεται δίκη κόλαφος για το Λάμπρο που στέλνει και την Ελένη εξορία.

η Ελένη τα βάζει με Θεούς και δαίμονες…. και πάει εξορία !

Ο Λάμπρος βρίσκεται ενώπιον του στρατοδικείου, με τους πρώτους μάρτυρες να τον κατανομαζουν ως υπαρχηγό της ΕΑΚ και να τον στέλνουν Στο εκτελεστικό απόσπασμα .η Ελένη απελπισμένη, ανεβαίνει στο εδώλιο, αποκαλύπτει όλη την αλήθεια και συλλαμβάνεται γεγονός που τη φέρνει ένα βήμα πριν από την εξορία σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού 7 μερεςTV.

Άγριές Μέλισσες: Δίκη Κόλαφoς για τον Λάμπρο που στέλνει και την Ελένη εξορίαΟ Λάμπρος περνά στρατοδικείο

Φτάνει η μέρα που ο Λάμπρος θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου φορτωμένος με ένα σωρό ψευδείς κατηγορίες . Ο ίδιος νιώθει σαν το λιοντάρι στο κλουβί. Από μία ,είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί τον εαυτό του μέχρι τέλους και από την άλλη ξέρει πως οι ελπίδες να γλιτώσει από την καταδίκη είναι ελάχιστες . Το καθεστώς τον έχει ήδη τυλίξει σε μία κόλλα χαρτί και κανείς δεν μπορεί πλέον να τον βοηθήσει ούτε καν ο Ζάχος ,ο οποίος έχει βάλει σκοπό του να ανακαλύψει το λόγο που δόθηκε η εντολή δολοφονίας του Ορφανίδη και των συντρόφων του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Είμαστε φτωχή οικογένεια, στη βιοπάλη»

Για αυτό το λόγο ο Ζάχος, συναντιέται με έναν ισχυρό άντρα του καθεστώτος ο οποίος μπορεί να του αποκαλύψει την αλήθεια και υπόσχεται στην Ελένη, ότι θα συνεχίσει να το ψάχνει μέχρι να φτάσει στο τέλος . Εκείνη έχει εναποθέσει επάνω του όλες τις ελπίδες της για να σωθεί ο Λάμπρος.

Άγριές Μέλισσες: Δίκη Κόλαφoς για τον Λάμπρο που στέλνει και την Ελένη εξορίαΚαι η Μάρω αντιλαμβάνεται ,πως ο γιος της ο Ζάχος, συνεχίζει να έχει αισθήματα για την Ελένη, για αυτό και τη βοηθάει .Ομως τα πράγματα στο στρατοδικείο εξελίσσονται εφιαλτικά από την πρώτη κιόλας μέρα. Τα μέλη της ΕΑΚ ,καλούνται σε κατάθεση και παρουσιάζουν το Λάμπρο ως υπαρχηγό της οργάνωσης . Όταν έρχεται η ώρα να καταθέσουν ο Προύσαλης, ο Τόλιας και ο Προκόπης η ατμοσφαίρα είναι ήδη πάρα πολύ τεταμένη.

Ο Προκόπης ειδικά ,είναι έτοιμος να ανέβει στο εδώλιο και να πει τα πάντα για τη δολοφονία του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Ομως κάτι τέτοιο, χωρίς αποδείξεις ,θα έχει ολέθριες συνέπειες .Οι υπόλοιποι προσπαθούν να τον συνετίσουν, όμως τους προλαβαίνει η Ελένη….

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Ανατροπή! Αυτός είναι ο φονιάς του Στεφανή(video)

Άγριές Μέλισσες: Δίκη Κόλαφoς για τον Λάμπρο που στέλνει και την Ελένη εξορίαΑπελπισμένη και αποφασισμένη να τα παίξει όλα για όλα , η Ελένη, δίνει μία συγκλονιστική κατάθεση, στην οποία αποκαλύπτει τα πάντα, για τους αληθινούς λόγους ,για τους οποίους ο Λάμπρος έχει μπει στο στόχαστρο του καθεστώτος. Στην αίθουσα επικρατεί χάος και χαλασμός και διατάζεται αμέσως τη σύλληψη της ο Σαράφης προσπαθεί να βρει μία λύση για να τη γλιτώσει. Της ζητάει να επικαλεστεί ψυχική φόρτιση, όμως η Ελένη δεν είναι διατεθειμένη να πάρει ούτε λέξη πίσω….

Ενώ όλα δείχνουν ότι θα έχει την τύχη του Λάμπρου… Οτι θα πάει δηλαδή εξορία καταλήγοντας σε κάποιο ξερονήσι .ο Πέτρος βάζει μπροστά το σχέδιο για την αθώωση του ένα σχέδιο που θα φέρει τον Ακύλα στα όριά του…. Θα καταφέρουν να σωθούν Λάμπρος και Ελένη;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *