Σασμός – Μαθιός: Πνιγμένος από ενοχές, εξομολογείται στη Βασιλική(video)

Σασμός – Μαθιός: Πνιγμένος από ενοχές, εξομολογείται στη ΒασιλικήΣασμός – Μαθιός: Πνιγμένος από ενοχές, εξομολογείται στη Βασιλική

Ο Μαθιός έκανε κάτι φρικτό για την αγάπη της ζωής του, τη Βασιλική και τώρα έρχονται οι Ερινύες να τον στοιχειώσουν, στη συνέχεια της σειράς «Σασμός». Γεμάτος και πνιγμένος από ενοχές τρέχει στη Βασιλική να της εξομολογήσει την αγάπη του και τον έρωτά του, αλλά και γιατί έκανε αυτό που έκανε.

          Σασμός – Μαθιός: Πνιγμένος από ενοχές, εξομολογείται στη Βασιλική

Το παρελθόν αρχίζει και στοιχειώνει τον Μαθιό όταν αμέριμνος κι αγέροχος κάθεται στο καφενείο. Μία συζήτηση ξεκινάει και τον φέρνει σε δύσκολη θέση. «Όλα κάποτε μαθαίνονται» είναι μία φράση που στοιχειώνει τον ξύπνιο του. Το όνειρο που ζει με τη Βασιλική σύντομα θα μετατραπεί σε εφιάλτης.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης αποφυλακίζεται και σώζει την Μανταρίνα

Ο Μανώλης είναι στο καφενείο και κοιτάει τον Μαθιό στα μάτια. Ξέρει τι έχει κάνει. Ξέρει τι συνεχίζει να κάνει. Ξέρει ποιος πραγματικά είναι. Παρόλα αυτά δε μιλά. Οι ενοχές δεν πνίγουν μόνο τον Μαθιό, αλλά και τον Μανώλη. Κάποια στιγμή θα λυγίσει. Πότε όμως θα γίνει αυτό;

Ο Μαθιός κι η Βασιλική φιλιούνται με πάθος

Ο Μαθιός αναστατώνεται, φεύγει άρον άρον από το καφενείο και τρέχει στη Βασιλική να της εξομολογήσει την αγάπη του, στη σειρά «Σασμός». Η Βασιλική μένει άναυδη. «Τι κάνεις εδώ; Είναι ο Νικηφόρος», αλλά ο Μαθιός είναι αποφασισμένος να της δείξει ότι δεν τον νοιάζει απολύτως τίποτα.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης καταρρέει – Ηγουμένη και Κασσιανή συγκρούονται

Έχει πιει, αλλά της εξομολογείται: «Ό,τι κι αν μάθεις σήμερα, αύριο, μετά από χρόνια, θέλω να θυμάσαι ότι σ’αγάπησα όσο τίποτα άλλο στη ζωή σου». Εκείνη δεν καταλαβαίνει, αλλά είναι ξεκάθαρος ο λόγος που της το λέει αυτό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *