Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος διαλύει τον Ισίδωρο πριν τη δίκη

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος διαλύει τον Ισίδωρο πριν τη δίκηΗ Γη της Ελιάς: Ο Μάνος διαλύει τον Ισίδωρο πριν τη δίκη

Σε πανικό θα βρεθεί ο Ισίδωρος με τη δίκη των Βρεττάκων, στην γη της ελιάς. Ο Λυκούργος και η Μυρτάλη πετυχαίνουν τον στόχο τους και γίνονται μια γροθιά κατά του Ισίδωρου και του Μάνου. Η Αθηνά παίρνει μία ανάσα ανακούφισης, έχοντας τυφλή εμπιστοσύνη στην αγαπημένη της -πλέον- Μυρτάλη.

Η Γη της Ελιάς: Ενοχλημένη η Άννα με τον Λεωνίδα – Τι την απωθεί;

                      Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος διαλύει τον Ισίδωρο πριν τη δίκη

Οι δυο τους συμμαχούν και αλληλοϋποστηρίζονται. Θέλουν να πάρουν τα πάντα από τον Ισίδωρο, με αποτέλεσμα εκείνος να φρικάρει. Αισθάνεται πως παλεύει μόνος του και βλέπει το τέλος να πλησιάζει.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης Πολιορκεί Ξανά Την Ιουλία Λίγο Πριν Ανέβει Τα Σκαλιά Της Εκκλησίας

Αυτός που την πληρώνει είναι ο Κωνσταντίνος. Ο Ισίδωρος τον κατηγορεί ανοιχτά, φωνάζοντας πως εκείνος φταίει που δεν πέτυχε τον στόχο του. Αυτό που φυσικά δε γνωρίζει, είναι πως ο Κωνσταντίνος συνεχίζει να σκάβει τον λάκκο του… Μόνος κι αβοήθητος, ο Ισίδωρος παλεύει να βάλει μία τάξη.

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος διαλύει τον Ισίδωρο πριν τη δίκη

Τρόμος για τον Μάνο

Ο Μάνος έχει δώσει τελεσίδικο στον πατέρα του: Ή η Αντιγόνη ή εκείνος! Δε δέχεται να αναγνωριστεί η νεαρή αυτή ηρωίδα ως μέλος της οικογένειας. Είναι εξοργισμένος και ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Εκδίκηση Στον Στάθη

Λίγο πριν τη δίκη, ο Ισίδωρος τρέμει στην ιδέα πως θα τα τινάξει όλα, στην γη της ελιάς. Άλλωστε, είχε πει στον πατέρα του πως θα ομολογήσει πως μαγείρεψε τη διαθήκη, εάν δε τον ακούσει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *