Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Ιουλίας: «Γιατί με αυτόν;»

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Ιουλίας: «Γιατί με αυτόν;»Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Ιουλίας: «Γιατί με αυτόν;»

 

Μία ανατριχιαστική σκηνή έρχεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Στάθης, βαθιά πληγωμένος, μπαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και ξεσπάει πολύ άσχημα στην γη της ελιάς. Η απόγνωση στο βλέμμα του, προδίδει κάθε του συναίσθημα.

      Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Ιουλίας: «Γιατί με αυτόν;»

Η Ιουλία, ακούγοντας την επιθυμία του Ιάκωβου, αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Κουράκο. Εκείνος επιμένει και της προτείνει να βγουν οι δυο τους, σε ένα ρομαντικό δείπνο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ποιος Μιλτιάδης; Αυτός είναι ο νέος δεσμός της Βασιλικής

Όλα κυλούν όμορφα, παρόλο που το μυαλό της Ιουλίας ταξιδεύει στον Στάθη. Η βραδιά είναι πολύ γλυκιά, με την ηρωίδα μας να σκέφτεται πως ήρθε η στιγμή να συνεχίσει τη ζωή της. Αυτό που δε γνωρίζει, είναι πως ο Στάθης καραδοκεί.

Ο μεγάλος καυγάς στο σπίτι των Βρεττάκων

Ο Στάθης βλέπει με τα ίδια του τα μάτια τον αστυνόμο Κουράκο και την Ιουλία σε τρυφερές στιγμές. Δε μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα της ζωής του κατάφερε να τον ξεπεράσει τόσο γρήγορα… Το μυαλό του θολώνει και κάνει κινήσεις ριψοκίνδυνες.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Μάχη στήθος με στήθος για Μάρκο και Ιάσονα

Η Ιουλία δεν περιμένει αυτό που ακολουθεί. Μία βραδιά γεμάτη ένταση έρχεται στην γη της ελιάς, καθώς ο Στάθης εισβάλλει στο σπίτι της Ιουλίας και κάνει μεγάλη φασαρία! Την ρωτάει γιατί τον πρόδωσε, γιατί βγαίνει με τον Κουράκο.

Εκείνη, εξοργισμένη, τον διώχνει από το σπίτι. Ο Στάθης, απεγνωσμένος, καταφεύγει στο αλκοόλ. Πίνει πολύ για να ξεχάσει όλα όσα είδε. Μετά από αρκετή ώρα, επιστρέφει στο σπίτι του μεθυσμένος. Η Αρετή τον βλέπει στα μαύρα του τα χάλια και οι υποψίες ξεκινούν… Ένα βράδυ εφιαλτικό για όλους…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *