Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη απελπισμένη κάνει στροφή 360 μοιρών

Όσο περνάει ο καιρός τόσο η Μυρτάλη συνειδητοποιεί πόσο λάθος έκανε με τον Αλέξη. Όλα ανατρέπονται μέσα της και μόλις αρχίζει και πάλι να βλέπει καθαρά καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με ένα ψυχοπαθή και η ζωή της είναι σε κίνδυνο ανά πάσα στιγμή.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, σύμφωνα με το περιοδικό TV24, η Μυρτάλη αρχίζει να αλλάζει χαρακτήρα, σαν να της πάτησαν ξαφνικά ένα κουμπί και να έβαλαν μια τελεία στην αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της.

Η κοπέλα αρχίζει να καταλαβαίνει ότι όλο αυτό τον καιρό το μόνο που κατάφερε ήταν να μείνει μόνη της, χωρίς τις φίλες της ακόμα και χωρίς την οικογένεια της, μόνο με τον Αλέξη στο πλευρό της, ο οποίος ήδη της έχει αποκαλύψει πόσο αδίστακτος είναι.

Αισθάνεται ότι δεν είναι καλά και ότι αν συνεχίσει να μένει δίπλα του σίγουρα δεν θα έχει καλό τέλος. Τον μόνο άνθρωπο που εμπιστεύεται και αγαπάει είναι η Μαρίνα έστω κι αν έχουν απομακρυνθεί. Τα αισθήματα της για εκείνη δεν έχουν αλλάξει.

Έτσι σε μια στιγμή αδυναμίας η Μυρτάλη ανοίγεται στην Μαρίνα και της δείχνει πως πραγματικά αισθάνεται τον τελευταίο καιρό. “Είμαι σα χαμένη, Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου Μαρίνα, δεν ήμουν εγώ και το ξέρεις. Είχες δίκιο που έλεγες ότι δε με αναγνωρίζετε ούτε και εγώ αναγνωρίζω τον εαυτό μου.

Χάθηκα μέσα στο μίσος και την ανάγκη να παριστάνω κάποια που δεν είμαι. Να κάνω τη σκληρή και την αδίστακτη.” της εμπιστεύεται. Στο μεταξύ ο Αλέξης πιέζει την Μυρτάλη να προχωρήσουν στην επένδυση που σχεδιάζουν.

“Τί θα γίνει; Γιατί το καθυστερούμε; Είπαμε κάτι και τώρα μου τα αλλάζεις;” την ρωτάει κάπως αγριεμένα αλλά εκείνη φοβάται να κάνει οποιοδήποτε βήμα μαζί του. Το μόνο που θέλει είναι να απαλλαγεί και να αλλάξει, αλλά αυτή τη φορά ξέρει ότι δεν είναι απλό.

Ο Αλέξης είναι ικανός να την σκοτώσει όπως έχει κάνει και με άλλους. Λίγο αργότερα η Μυρτάλη σε απόγνωση πηγαίνει στην Ιουλία και με κλάματα της αποκαλύπτει: “Ιουλία μου θέλω να με βοηθήσεις να πουλήσω τις μετοχές μου και να φύγω από την Ελλάδα” της λέει.

Η Ιουλία τρομάζει όπως την βλέπει. “Μυρτάλη τι έγινε; Θέλεις να μου πεις τι συμβαίνει και θέλεις να φύγεις στο εξωτερικό;” την ρωτάει αλλά η Μυρτάλη δεν της ανοίγεται. Το μόνο που της λέει είναι ότι έκανε πολλά λάθη και ότι θέλει να αρχίσει μία νέα ζωή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *