Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέος Πόλεμος Στην Σειρά – Ο Κωνσταντίνος Καρφώνει Τον Ιάκωβο

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέος Πόλεμος Στην Σειρά – Ο Κωνσταντίνος Καρφώνει Τον ΙάκωβοΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέος Πόλεμος Στην Σειρά – Ο Κωνσταντίνος Καρφώνει Τον Ιάκωβο

Η Γη της Ελιάς spoiler: Μία μάχη χωρίς προηγούμενο! Ο Κωνσταντίνος και ο Ισίδωρος έχουν αναπτύξει πολύ δυνατή σχέση, με αποτέλεσμα ο Ιάκωβος να βρίσκεται απέναντί τους, στην γη της ελιάς. Στο επίκεντρο βρίσκεται ξανά η διαθήκη, με τους Βρεττάκους να βρίσκονται σε μία διαρκή σύγκρουση.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Νέος πόλεμος στην σειρά – Ο Κωνσταντίνος καρφώνει τον Ιάκωβο

Η Ιουλία επιμένει ακόμη να παραχωρήσουν ο Ισίδωρος και ο Μάνος ένα μερίδιό τους στην Μυρτάλη. Πατέρας και γιος αρνούνται κατηγορηματικά, με τον Ιάκωβο να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά..

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Παππούς του δολοφόνου ορκίζεται εκδίκηση

Την ίδια στιγμή, η Αθηνά μεταβιβάζει το 25% της περιουσίας της στην Μυρτάλη, με τις εντάσεις να ξεκινούν. Η νεαρή πρωταγωνίστρια δε γνωρίζει τίποτα από αυτά, καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία…

Όλα αυτά δείχνουν πως κάτι σκοτεινό κρύβει ο Ισίδωρος, αλλά και ο γιος του, ο Μάνος. Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Ιάκωβος αναλαμβάνει δράση στη γη της ελιάς, χωρίς να αντιλαμβάνεται πως πίσω του βρίσκεται ο Κωνσταντίνος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μύρωνας διεκδικεί την Άσπα

Ο Ιάκωβος πηγαίνει τη διαθήκη σε νέο γραφολόγο, για να δει εάν είναι πλαστή. Θέλει να δει εάν όντως ο Ιπποκράτης φέρθηκε τόσο απάνθρωπα στο παιδί του, όπως αναφέρει μέσα σε αυτό το χαρτί.

Ο Κωνσταντίνος ενημερώνεται για τις κινήσεις του Ιάκωβου και ξεκινάει νέο πόλεμο. Τρέχει στον Ισίδωρο και του αποκαλύπτει πως ο αδελφός του ψάχνει στοιχεία, για να αποδείξει πως η διαθήκη είναι πλαστή.

Ο Ισίδωρος πανικοβάλλεται, καθώς συνειδητοποιεί πως οι αντίπαλοί του πληθαίνουν, αντί να μειώνονται. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *