Σασμός – Καραπάνος: «Αυτός ο κωλόμπατσος δεν είναι γιος μου»

Ο Καραπάνος μαθαίνει την αλήθεια για τον γιο του, στη σειρά Σασμός, με την αντίδραση να μην είναι αυτή που περιμέναμε. Η Στέλλα, στην προσπάθειά της να προστατεύσει τον αγαπημένο της, αποφασίζει να του εκμυστηρευτεί το κρυφό αυτό μυστικό που την βασανίζει.Σασμός – Καραπάνος: «Αυτός ο κωλόμπατσος δεν είναι γιος μου»

Τον κοιτάζει στα μάτια και του λέει πως ο γιος που τόσα χρόνια αναζητά, είναι ο άνθρωπος που μισεί όσο κανέναν. Η Στέλλα ξεστομίζει τις λέξεις “Ο Γεράσιμος Χριστογιάννης είναι ο γιος σου”, με τον Καραπάνο να σαστίζει!

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική

Η πρώτη του αντίδραση είναι να γελάσει. Φυσικά και δεν πιστεύει όσα ακούει. Ειρωνεύεται και χλευάζει την Στέλλα, λέγοντάς της πως δε περίμενε αυτή τη συμπεριφορά από εκείνη. Βέβαια, η Στέλλα επιμένει στα λεγόμενά της…

Σασμός – Καραπάνος: «Αυτός ο κωλόμπατσος δεν είναι γιος μου»

Ο Καραπάνος λυγίζει, μόλις συνειδητοποιεί ποιος πραγματικά είναι ο γιος του, στη σειρά Σασμός. Αρχίζει να φωνάζει, να τον βρίζει. Δε μπορεί να πιστέψει πως ο άνθρωπος που θέλει να σκοτώσει, είναι το ίδιο του το παιδί!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Χρήστος φτύνει την Μυρτάλη

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: ο Στέφανος δίπλα στη Μυρτώ σε μια κομβική στιγμή…

Η Στέλλα του εξηγεί πως την αλήθεια αυτή τη γνωρίζει από τον ίδιο τον Γεράσιμο. Ο Γεράσιμος την εμπιστεύτηκε και της αποκάλυψε το μεγάλο του μυστικό, το οποίο και τον βαραίνει χρόνια… Όλα ανατρέπονται μετά από αυτό.

Συγκλονιστικό παγωτό κακάο

Ο Βλάσης είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα, για να προστατεύσει το παιδί του. Ακόμη και να οδηγηθεί στο θάνατο για εκείνον… Μία σκηνή που θα κόψει την ανάσα, έρχεται στην αγαπημένη μας σειρά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *