Sirt Diet: Η δίαιτα που συζητά όλος ο πλανήτης

Sirt Diet: Η δίαιτα που συζητά όλος ο πλανήτης

Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι μπορείτε να χάσετε κιλά τρώγοντας σοκολάτα και πίνοντας το αγαπημένο σας κόκκινο κρασί; Κι όμως! Το ειδικό ένθετο του περιοδικού HELLO! με τη Sirt diet, είναι εδώ και μας δίνει όλες τις πληροφορίες για τη θαυματουργή αυτή δίαιτα με την οποία μπορείτε να χάσετε 3 κιλά σε 7 μόνο μέρες.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλος ο κόσμος συζητά γι’ αυτή τη δίαιτα. Όχι μόνο απλοί καθημερινοί άνθρωποι, αλλά και αστέρες της τηλεόρασης, του αθλητισμού και της πασαρέλας.

Ακολουθώντας πιστά τη συγκεκριμένη διατροφή θα χάσετε εύκολα τα περιττά κιλά που κουβαλάτε για χρόνια. Τώρα, μπορείτε να αποκτήσετε το ιδανικό σώμα και τα αποτελέσματα θα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι αν ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες των πρώτων 7 ημερών θα μπορέσετε να χάσετε εύκολα και χωρίς να πεινάτε 3 ολόκληρα κιλά. Επιπλέον, αν συνδυάσετε τη συγκεκριμένη δίαιτα με γυμναστική τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά.

Διαβάστε Επίσης  Το λιποδιαλυτικό ρόφημα που κάνει... θαύματα

Αν ανήκετε και εσείς σε αυτούς που λένε δίαιτα από Δευτέρας και δεν την εφαρμόζουν ποτέ, γιατί δεν μπορούν χωρίς γλυκό και δη σοκολάτα, τώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Με μια μεγάλη γκάμα συνταγών για κυρίως πιάτα, ένα ρόφημα που σας βοηθά να αποβάλετε τις τοξίνες και το κυριότερο την αγαπημένη σας σοκολάτα και επιπλέον ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς καν να το καταλάβετε.

Γιατί δεν είναι μόνο η εμφάνιση (που ας μην κρυβόμαστε παίζει και αυτή ρόλο στην ψυχολογία μας) αλλά και η υγεία μας. Η δίαιτα αυτή θα αναζωογονήσει τον οργανισμό σας και θα νιώθετε γεμάτoι ενέργεια και ευεξία. Όχι μόνο στην πρώτη φάση (1η εβδομάδα), αλλά και στη 2η φάση θα συνεχίζετε να χάνετε κιλά και να νιώθετε ακόμα πιο όμορφα. Και να φανταστείτε ότι ούτε οι ειδικοί σε θέματα διατροφής Aidan Goggins και Glen Matten, οι οποίοι κρύβονται πίσω από τη συγκεκριμένη δίαιτα περίμεναν ότι η μελέτη τους για τα sirtfoods θα αποδεικνυόταν χρυσωρυχείο.

Διαβάστε Επίσης  Δίαιτα: Κανείς δεν μιλάει γι’ αυτά τα τέσσερα πράγματα…

Τα οφέλη από τα τρόφιμα με σερτουίνες, τις πρωτεΐνες της μακροζωίας, όπως χαρακτηριστικά λέγονται είναι αποδεκτά στον ιατρικό κόσμο. Όπως μας λέει και η κλινική διαιτολόγος Ελένη Ανδρέου τα sirtfoods είναι μια ομάδα φυτικών τροφών, γνωστή ως sirtuin ενεργοποιητές που ανακαλύφθηκε πρόσφατα και σύμφωνα με τους επιστήμονες βοηθούν στην καύση του λίπους, την αύξηση των μυών, στην αποτροπή ασθενειών και στην επιμήκυνση της ζωής.

Τι περιμένετε λοιπόν; Κατεβάστε την ειδική έκδοση του HELLO! με τη δίαιτα Sirt, μάθετε ποιες είναι οι 20 μαγικές τροφές, βρείτε τις συνταγές, ακολουθήστε πιστά το πρόγραμμα διατροφής και χάστε 3 κιλά σε 7 μέρες. Τόσο απλά!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *