Σασμός Spoiler: Απίστευτη Εξέλιξη – Η Καλλιόπη Γράφει Την Περιουσία Της Στον Άγγελο

Σασμός Spoiler: Απίστευτη Εξέλιξη – Η Καλλιόπη Γράφει Την Περιουσία Της Στον ΆγγελοΣασμός Spoiler: Απίστευτη Εξέλιξη – Η Καλλιόπη Γράφει Την Περιουσία Της Στον Άγγελο

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη και ο Άγγελος έρχονται όλο και πιο κοντά στη σειρά Σασμός, με την Καλλιόπη να ανοίγει την περιουσία της για το παιδί της Ανθούλας. Μόλις αποκαλύπτεται πως ο νέος γιατρός είναι αίμα της οικογένειας, η Καλλιόπη νιώθει το χρέος να τον βοηθήσει.

Σασμός Spoiler: Απίστευτη εξέλιξη – Η Καλλιόπη γράφει την περιουσία της στον Άγγελο

Οι τύψεις την πνίγουν. Ο Άγγελος ζητάει να μάθει την αλήθεια, με την Καλλιόπη να λυγίζει. Τον παρουσιάζει στα παιδιά της ως ξάδελφό του, με την ιστορία της Ανθούλας να έρχεται ξανά στο φως, μετά από τόσα χρόνια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το παρελθόν της Αθηνάς επιστρέφει και την στοιχειώνει

Η Καλλιόπη του ομολογεί τα πάντα, παραλείποντας σημαντικές λεπτομέρειες. Ο Άγγελος την ακούει με προσοχή και -βαθιά συγκινημένος- αισθάνεται μεγάλη ασφάλεια που γνώρισε την οικογένειά του. Φυσικά, δε ξέρει ακριβώς όλα όσα έγιναν…

Με σκοπό να την εμπιστευτεί ο Άγγελος, η Καλλιόπη παίζει το τελευταίο της χαρτί με την περιουσία, στη σειρά Σασμός. Θέλει να έχει από κοντά της τον νεαρό, για να μη μάθει περισσότερα από αλλού.

Έτσι, του εξομολογείται ένα μέρος από την ζωή της Ανθούλας, προκαλώντας συγκίνηση στον πρωταγωνιστή. Αμέσως μετά, του ανακοινώνει πως θα του παραχωρήσει το κτήμα της οικογένειας, καθώς είναι κι αυτός ένας Σταματάκης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Ισίδωρε, έχεις εγγόνι!»

Ο Άγγελος αρνείται να το δεχτεί, η Καλλιόπη, όμως, επιμένει. Εκείνος αισθάνεται όμορφα που ένωσε τα κομμάτια του παζλ και βρήκε μια οικογένεια που τον αγκάλιασε. Αυτό που δεν γνωρίζει, είναι πως είναι παιδί του Βρουλάκη. Μία αποκάλυψη που θα σκάσει σαν βόμβα και θα κλείσει πολλά σπίτια.

Ο Άγγελος ευχαριστεί την Καλλιόπη και φεύγει για λίγες μέρες στην Αθήνα. Στόχος του είναι να ψάξει περισσότερα για την αληθινή του ταυτότητα. Θα τα καταφέρει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση