Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα κοντά στον Νικηφόρο – Έξαλλος ο Πέτρος

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα κοντά στον Νικηφόρο – Έξαλλος ο Πέτρος

Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος θα έρθουν ξανά κοντά στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα ο Πέτρος Ορφανίδης να βγαίνει εκτός εαυτού. Ένα περιστατικό θα είναι αρκετό για να ταράξει τις αδελφές Σταμίρη, αλλά και τους Σεβαστούς.

         Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα κοντά στον Νικηφόρο – Έξαλλος ο Πέτρος

Ο Ακύλας, εξοργισμένος με το θεατρικό έργο, ζητάει από τον γιο του να αποσυρθεί από την παράσταση άμεσα. Εκείνος αρνείται, με αποτέλεσμα ο Ακύλας να τον τιμωρεί με τον χειρότερο τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αυτή η ηθοποιός θα υποδυθεί την πρώην γυναίκα του Παύλου Βρουλάκη

Ζητάει την σύλληψη της Δρόσως Σταμίρη, της βασικής ηρωίδας της παράστασης. Όλοι είναι σοκαρισμένοι, με την Ασημίνα να εκλιπαρεί για βοήθεια τον Νικηφόρο Σεβαστό. Αυτό θα φέρει νέα αναστάτωση στη σχέση της με τον Πέτρο.

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα κοντά στον Νικηφόρο – Έξαλλος ο Πέτρος

Ο Πέτρος στη μέση

Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος ψάχνουν λύση να αθωώσουν την Δρόσω, με αποτέλεσμα ο Πέτρος να ζηλεύει, στις Άγριες Μέλισσες. Η Ασημίνα ζητάει από τον πρώην σύζυγό της να βάλει τα δικά του μέσα, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη η αδελφή της.

Ο Νικηφόρος δέχεται και μαζί αναζητούν στοιχεία υπέρ της. Ο Πέτρος ενημερώνεται για την κίνηση της αγαπημένης του και ξεσπάει. Δε μπορεί να δεχτεί τόσο απλά πως η Ασημίνα απευθύνθηκε στον πρώην της για βοήθεια και όχι σε εκείνον.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Αυτός είναι ο άνδρας που ερωτεύεται η Πηνελόπη, μετά την εγκατάλειψη από τον Μελέτη

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα κοντά στον Νικηφόρο – Έξαλλος ο ΠέτροςΟι εντάσεις θα ξεσπάσουν. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος θα δεχτεί επίθεση από την Ρένα, με την απόγνωσή της να είναι -πια- ορατή. Βλέπει στα μάτια του πως δεν είναι ερωτευμένος μαζί της και τα μικρά δείγματα ζήλιας ξεσπούν και για εκείνη.

Τα ζευγάρια διχάζονται. Ποια θα είναι η στάση της Ασημίνας και πώς ο Νικηφόρος θα διαχειριστεί τα προβλήματα ζήλιας στη νέα του σχέση;

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *