Ήλιος Spoiler: Επιτέλους! Ο Δημήτρης Μαθαίνει Την Ταυτότητα Του Δολοφόνου

Ήλιος Spoiler: Επιτέλους! Ο Δημήτρης Μαθαίνει Την Ταυτότητα Του ΔολοφόνουΉλιος Spoiler: Επιτέλους! Ο Δημήτρης Μαθαίνει Την Ταυτότητα Του Δολοφόνου

Ήλιος spoiler: Ο Δημήτρης πιέζει την Ελπίδα προκειμένου να μάθει το μυστικό της για τη σχέση της με τον Ιάσονα. «Θα σου πω. Δεν μπορώ άλλο να το κρύβω. Ο Ιάσονας είναι γιος μου.

Ήλιος spoiler: Επιτέλους! Ο Δημήτρης μαθαίνει την ταυτότητα του δολοφόνου

Αν δώσω την ταυτότητα του γιου του Μενέλαου θα του κάνουν κακό. Κινδυνεύει», του εξηγεί και του εξομολογείται τους λόγους που την ανάγκασαν να εγκαταλείψει τον Ιάσονα. «Πρέπει να μου πεις ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος. Σκότωσε τον Φίλιππο, πήγε να κάνει κακό στον Πέτρο και την Αλίκη και δεν θα σταματήσει. Θα κάνει σε όλους κακό. Δεν έχει σκοπό να σταματήσει και το ξέρεις. Πες μου ποιος είναι», προσπαθεί να την πείσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έρχονται τα ύστερα του κόσμου

Την ίδια στιγμή η Αθηνά και ο Στέφανος χαίρονται την εκδρομή τους. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι όπως φαίνονται… Κι ενώ ο Στέφανος βρίσκεται μόνος με την Αθηνά, ο Μιχάλης τυχαία ανακαλύπτει στο γραφείο του Στέφανου κάτι που μπορεί να τα ανατρέψει όλα. Η αποκάλυψη της ταυτότητας του γιου του Μενέλαου συγκλονίζει όσους τη μαθαίνουν.

Η Αθηνά κινδυνεύει, χωρίς να το γνωρίζει, και ο Δημήτρης σπεύδει να τη βοηθήσει… «Πρέπει να προλάβω. Κάθε λεπτό είναι πολύτιμο», λέει στους συνεργάτες του. Ομως ο Δημήτρης δεν θα της αποκαλύψει ποιος είναι ο άνθρωπος με τον οποίο είναι ερωτευμένη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή στη φυλακή με βαριές κατηγορίες

Κι αυτό γιατί η Αθηνά θα ανακαλύψει ότι είναι έγκυος. Η κοπέλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας και νομίζει ότι πλέον η ζωή της έχει μπει σε μια νέα τροχιά. Αν μάθει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της τώρα, αυτό μπορεί να την εξοντώσει. Εκανε άλλωστε τόσο αγώνα για να σταματήσει το ποτό. Επιπλέον το να μείνει έγκυος είναι ένα θαύμα καθώς δύσκολα θα μπορούσε να κάνει παιδί. Ετσι, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που γνωρίζουν και κινούν τα νήματα για να παγιδεύσουν τον Στέφανο, η Αθηνά θα μάθει τελευταία το ποιος είναι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *