Σασμός Spoiler: Η Στέλλα Στο Πλευρό Του Αστέρη Στο Νοσοκομείο!

Σασμός Spoiler: Η Στέλλα Στο Πλευρό Του Αστέρη Στο Νοσοκομείο!Σασμός spoiler: Η Στέλλα ασχολείται ενεργά με την υπόθεση του Αστέρη, δείχνοντας καθημερινά πόσο πολύ αγωνιά και τον νοιάζεται, στη σειρά Σασμός. Ακόμη και τη στιγμή που εκείνος έμπλεξε στη φυλακή με άτομα του υποκόσμου, η Στέλλα έτρεξε να μιλήσει στον Μαθιό, με σκοπό να συνετίσει τον αδελφό του.

             Σασμός spoiler: Η Στέλλα στο πλευρό του Αστέρη στο νοσοκομείο!

Μετά το ατύχημα που θα πάθει ο Αστέρης στη φυλακή και θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο, η Στέλλα θα τρέξει κοντά του. Μέρα με τη μέρα συνειδητοποιεί πόσο πολύ ερωτευμένη είναι μαζί του. Ποτέ της δε τον ξεπέρασε…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή συμμαχεί με τον Μιλτιάδη για να τελειώσει τους Στεφαναίους

Ο Αστέρης είναι στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση. Η Στέλλα δε φεύγει από το πλευρό του, στη σειρά Σασμός. Είναι σίγουρη πως αυτός είναι ο άντρας της ζωής της και θέλει να παλέψει, για να τον διεκδικήσει ξανά.

Την ίδια στιγμή, ο Άγγελος πολιορκεί ξανά την αγαπημένη του, με στόχο να είναι και πάλι μαζί. Την επισκέπτεται στο γραφείο της, της ζητάει να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Στέλλα, όμως, παραμένει σκεπτική και απόμακρη. Η περίοδος αυτή δεν είναι η κατάλληλη για να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: To Μέλλον του Μανώλη μετά την προδοσία θα είναι τραγικό

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *