Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τα ξαδέλφια πανηγυρίζουν για τη νίκη τους

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τα ξαδέλφια πανηγυρίζουν για τη νίκη τους

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος με τη Χρύσα το ρίχνουν στην… παρακολούθηση και παίρνουν στο κατόπι τον Τζώρτζη και την Αλίκη

Η Φένια θα εμφανιστεί και θα μοιράσει ευθύνες. Τα ξαδέλφια πανηγυρίζουν για τη νίκη τους, αφού το 65% της επιχείρησης τρούφας περνάει, επιτέλους, στα χέρια τους. Η Φιλιώ θέλει να ξανακερδίσει την καρδιά του Ηλία, το ίδιο, όμως, φαίνεται να θέλει και η Βαλέρια. Ο Τζώρτζης γίνεται μάρτυρας μιας απαγωγής, αλλά οι Ιταλοί μας φαίνεται πως έχουν απαγάγει τον λάθος… δικηγόρο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Στην επιφάνεια ο χειρότερος εαυτός του Νικηφόρου

Τα ξαδέλφια πανηγυρίζουν για τη νίκη τους, αφού το 65% της επιχείρησης τρούφας περνάει, επιτέλους, στα χέρια τους. Η Φιλιώ θέλει να ξανακερδίσει την καρδιά του Ηλία, το ίδιο, όμως, φαίνεται να θέλει και η Βαλέρια, η οποία όλο και τον γυροφέρνει, αυτός δεν έχει μυαλά για έρωτες όμως!

Ο Ηλίας βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να βάλει χέρι στα χωράφια της Μάρμως, αλλά εκείνη έχει φροντίσει να πάρει με το μέρος της τον παπά, με τη βοήθεια του… κουβά. Ο Τζώρτζης απαιτεί να γίνει διευθυντής της νέας εταιρείας φέρνοντας σε απελπισία τον Θοδωρή και την Κατερίνα, που δεν ξέρουν πως ο Σάββας του φουσκώνει τα μυαλά πίσω από την πλάτη τους.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Εμφάνιση σοκ του Γεράσιμου στην αστυνομία

Την ίδια ώρα, ο Παναγής δίνει στην Κατερίνα ένα τελεσίγραφο. Θα θυσιάσει τα όνειρά της για να ζήσει μαζί του στον Πλάτανο η Αθηναία μας ή θα τον απογοητεύσει, για ακόμα μια φορά;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *