Η Γη της Ελιάς: Γίνεται ο ίδιος θύμα του σχεδίου του

 

Η Γη της Ελιάς: Γίνεται ο ίδιος θύμα του σχεδίου του

Η Γη της Ελιάς: Γίνεται ο ίδιος θύμα του σχεδίου του

 

Ο Δημοσθένης όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», γίνεται ο ίδιος θύμα του σχεδίου εκδίκησης της Ασπασίας.

«Ξέρεις καλά ότι μου ανήκει και θα το πάρω»

Την ώρα που η ερωμένη του Δημοσθένη έχει ενημερώσει την Ασπασία για το σχέδιο του άντρα της και εκείνη βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ζητώντας του να χωρίσουν, το μητρικό ένστικτο της Ξένιας ξυπνά και ο Δημοσθένης θα πρέπει να αντιμετωπίσει καταστάσεις που δεν περίμενε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ακούει τις φωνές και την σώζει τελευταία στιγμή

Η Ξένια φέρνει πρόωρα στον κόσμο το παιδί του και η αγωνία της είναι έκδηλη, αλλά από την άλλη και η χαρά της που βλέπει αυτό το μικρό πλασματάκι.

Ο Δημοσθένης όμως όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» βλέπει ότι η Ξένια δένεται με το μωρό, καθώς συνέχεια είναι δίπλα στη θερμοκοιτίδα και προσπαθεί να την απομακρύνει λέγοντας της «Μη δένεσαι με το μωρό γιατί ξέρεις καλά ότι μου ανήκει και θα το πάρω».

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα Spoiler: Σκεύω και Μισέλ κάνουν έρωτα

 

Εκείνη όμως κάθε μέρα που περνά αρχίζει να έρχεται όλο και πιο κοντά στο μωρό, για το οποίο είχε κάνει συμφωνία με τον Δημοσθένη ότι θα του το δώσει μετά τη γέννα έχοντας πάρει μάλιστα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *