Η Μάγισσα: Ο Μισέλ λέει στο Φρίξο όσα έμαθε για την Αναχίτ

 

Η Μάγισσα: Ο Μισέλ λέει στο Φρίξο όσα έμαθε για την Αναχίτ

Η Θεοφανώ συνεχίζει να κρύβεται όμως δεν θα νιώθει για πολύ ακόμα ασφαλής.Η Μάγισσα: Ο Μισέλ λέει στο Φρίξο όσα έμαθε για την Αναχίτ

 

Οι πειρατές του Μόφορη, στρατοπεδεύουν λίγο έξω από τη σπηλιά της και πλέον ζει και αναπνέει με τον φόβο ότι θα την ανακαλύψουν.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, πίσω στον πύργο των Λασκαρέων, ο Μάρκος παίρνει μία απόφαση που ικανοποιεί την Μεταξία αλλά δυσαρεστεί την Δαμιανή. Καμία από τις δύο όμως δεν είναι προετοιμασμένη για την καταιγίδα που έρχεται όταν η Κερασίνα, ανοίγει το στόμα της και μιλά στο δείπνο της οικογένειας για όσα είδε.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Μια απρόσμενη συνάντηση ανάβει «φωτιές»

Μία κόντρα που είχε νωρίτερα με την Μεταξία την κάνει να βγει από τα όρια και να πάρει την απόφαση να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Όσα λέει στο τραπέζι βάζουν μπουρλότο στα θεμέλια του πύργου και η Δαμιανή βλέπει όλα όσα έκανε για να κρατήσει το μεγάλο μυστικό κρυφό να πηγαίνουν στράφι.

Κάνει ό,τι μπορεί για να ηρεμήσει τα πνεύματα και να κουκουλώσει την αλήθεια ενώ ο Τζανής προσπαθεί να ξεγλιστρήσει για ακόμα μια φορά. Μέσα στην αναμπουμπούλα ο Μισέλ αποφασίζει να πει στον Φρίξο όσα έμαθε στον πύργο των Γερακάρηδων για την Αναχίτ.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Της βάζει την ιδέα ότι ο Μάρκος…

Και ο Αντρέι από την πλευρά του τα παίζει όλα για όλα και κάνει μία αποκάλυψη για τον δολοφόνο του βρέφους, ώστε να μετρήσει τις αντιδράσεις των εμπλεκόμενων και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Η Θεοφανώ ακολουθεί την Άννα το μικρό κορίτσι στο σπίτι όπου δολοφονήθηκαν οι γονείς της και εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια που και η ίδια ψάχνει όλο αυτόν τον καιρό. Μόνο, που βγαίνοντας θα πέσει στα χέρια κάποιων ανθρώπων που τη θεωρούν μάγισσα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *