Παγιδευμένοι: Ο νέος Αρχιεισαγγελέας πυροβολεί τον Δημήτρη πισώπλατα

Παγιδευμένοι: Ο νέος Αρχιεισαγγελέας πυροβολεί τον Δημήτρη πισώπλατα

Στην αγαπημένη μας σειρά λίγα επεισόδια πριν από το φινάλε θα δούμε τον Δημήτρη όντως να πυροβολείτε πισώπλατα από τον νέο Αρχιεισαγγελέας του Πειραιά.

Ο οποίος έχει διαδεχτεί στη συγκεκριμένη θέση του Σταύρου. Ο άνθρωπος αυτός αναλαμβάνει να βγάλει τον Δημήτρη από τη μέση με ανταλλάγματα τα χρήματα που χρειάζεται για να χειρουργηθεί η μικρή του κόρη στο εξωτερικό.

Και το κάνει καθαρίζοντας στη συνέχεια τα ίχνη του και φυτεύοντας στοιχεία που ενοχοποιούν την Άννα για το φόνο του. Η ίδια η Άννα την οποία έχουμε δει να φτάνει στο γραφείο της με ματωμένα ρούχα και ένα μαχαίρι στην τσάντα καλύπτει την Λίνα την ανιψιά της η οποία μαχαίρωσε τον απαγωγέα της και νομίζοντας ότι τον σκότωσε τηλεφωνεί έντρομη στην θεία της ζητώντας βοήθεια.

Η Άννα αποφασίζει να πάρει την ευθύνη και ρίχνει το μαχαίρι στην γλάστρα του γραφείου της και δεν προβάλλει καμιά αντίσταση όταν ο Αντρέας έρχεται να την συλλάβει.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο – Γεράσιμος: «Αυτοί οι δυο δε θα είναι ποτέ μαζί»

όταν όμως εκείνος της αποκαλύπτει τον θάνατο του Δημήτρη το πτώμα του όποιου έχει βρεθεί πεταμένο σε έναν κάδο σκουπιδιών χάνει την γη κάτω από τα πόδια της ουρλιάζει πως είναι αθώα όμως τα στοιχεία είναι εναντίον της.

Στην πραγματικότητα η Αγγελική και ο Ανδρέας έχουν ήδη υποψιαστεί τον ύποπτο ρόλο του Αρχιεισαγγελέα και ψάχνουν στοιχεία για να τον ενοχοποιήσουν.

Η Άννα ζητάει να δει το άψυχο σώμα του Δημήτρη, όμως ο Αντρέας της αρνείται και εκείνη μέσα στο κελί της παραληρεί και βλέπει τον αγαπημένο της ζωντανό δίπλα της.

Ο Αλέκος, ο μεγάλος της εχθρός έχει αναλάβει τώρα την υπεράσπιση της. Σε μια άτυπη συμμαχία που θα βγουν και οι δύο κερδισμένοι. Ο Αλέκος θα πετύχει την προσωρινή της αποφυλάκιση και η Άννα θα βοηθήσει τον Ανδρέα και την Αγγελική να δέσουν τις κατηγορίες εναντίον του Αρχιεισάγγελεα.

Και αφού όλα θα τελειώσουν ο Ανδρέας θέλοντας να βοηθήσει την Άννα να ξεπεράσει την απώλεια θα την πάει στο φέρετρο που είχαν κλείσει με το Δημήτρη να πάνε διακοπές. Όμως και εκεί η Άννα βλέπει διαρκώς τον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλον μπροστά της.

Διαβάστε Επίσης  Famagusta: Ο Μάικλ στην φυλακή για τον φόνο της Ελένης

Βγαίνει μια βόλτα κρατώντας πάντας την ζακέτα του ενώ το τεστ εγκυμοσύνης που έχει κάνει βγαίνει θετικό. Γυρνώντας τους δρόμους χάνει την ζακέτα και ξαφνικά βλέπει έναν άντρα να την φορά τον σταμάτα εκείνος γυρνάει και για άλλη μια φορά βλέπει μπροστά της τον Δημήτρη.

Κλείνει τα μάτια της θεωρώντας ότι όλα είναι ένα όνειρο. Όμως εκείνος την παίρνει αγκαλιά επιβεβαιώνει πως είναι ζωντανός και προφανώς όλο αυτό ήταν ένα κόλπο που το είχαν στήσει με τον Ανδρέα για να βρουν αυτούς που τον ήθελαν νεκρό. Όμως αυτό θα δούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς η οποία συνεχίζεται τον Οκτώβριο στην γειτονική Τουρκία.Παγιδευμένοι: Ο νέος Αρχιεισαγγελέας πυροβολεί τον Δημήτρη πισώπλατα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *