Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Έξαλλος Ο Ανέστης Με Ευτυχία Και Άννα – Τις Πετάει Στο Δρόμο

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Έξαλλος Ο Ανέστης Με Ευτυχία Και Άννα – Τις Πετάει Στο Δρόμο

 

Η Γη της Ελιάς spoiler: Έξαλλος θα γίνει ο Ανέστης με την Ευτυχία και την Άννα, στην γη της ελιάς. Οι ετοιμασίες του γάμου σταματούν απότομα, με την Ευτυχία να αλλάζει γνώμη. Βλέπει στο πρόσωπο του αγαπημένου της πως ποτέ δεν έγινε ο καλός, ο πιστός σύζυγος που ήθελε πάντα.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Έξαλλος ο Ανέστης με Ευτυχία και Άννα – Τις πετάει στο δρόμο

Ήταν όλα φρικτά ψέματα, με στόχο να την πείσει να γυρίσει κοντά του. Ο Ανέστης παραμένει σκληρός κι αδίστακτος, ακολουθώντας τον Δημήτρη στις βρωμοδουλειές του. Τα πρώτα μέλια χάθηκαν, με τον παλιό κακό Ανέστη να επιστρέφει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω Ζηλεύει Και Εκφράζει Τον Θυμό Της Για Την Μέλπω

Η Γη Της Ελιάς: Στόχος Της Άννας Ο Ανέστης

Η Ευτυχία θλίβεται για το λάθος που έκανε. Ποτέ, όμως, δεν είναι αργά. Με πείσμα και αποφασιστικότητα, τον χωρίζει και διαλύει τον γάμο τους. Ο Ανέστης αντιδρά βίαια, χωρίς να την φοβίζει. Η νεαρή ηρωίδα είναι έτοιμη να τον αντιμετωπίσει. Ο Ανέστης, όμως, περνάει στην αντεπίθεση…

Ο Ανέστης αντιλαμβάνεται πως πρέπει να “σπάσει” το δίδυμο Ευτυχία – Άννα, στην γη της ελιάς. Από τη μία πλευρά η Άννα έχει καταστρέψει τον Δημήτρη, ενώ από την άλλη, η Ευτυχία έχει κάνει τον ίδιο να υποφέρει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση της Δρόσως που θα ταράξει τα νερά

Έτσι, ένας είναι ο τρόπος να τις εκδικηθεί: Να τις αφήσει στο δρόμο. Ο Ανέστης εμφανίζεται την ώρα της εργασίας τους και ανακοινώνει μπροστά σε όλους πως τα δύο αυτά κορίτσια απολύονται.

Η Άννα βγαίνει εκτός εαυτού! Η Ευτυχία μένει παγωμένη, καθώς δε περίμενε αυτή την εξέλιξη. Ο Ανέστης τις πετάει άνεργες στο δρόμο, με την Άννα να ξεσπάει πολύ άσχημα. Του φωνάζει πως θα του κάνει μεγάλο κακό, πως φεύγουν με ψηλά το κεφάλι, πως θα πληρώσει για όλα όσα έκανε

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *