Σασμός Εξελίξεις: Μαθιός Και Πέτρος Αντιμέτωποι «Μάζεψε Την Αδερφή Σου Βρουλάκη»

Σασμός Εξελίξεις: Μαθιός Και Πέτρος Αντιμέτωποι «Μάζεψε Την Αδερφή Σου Βρουλάκη»Σασμός εξελίξεις: Μαθιός και Πέτρος θα βρεθούν αντιμέτωποι, στη σειρά Σασμός. Τα νέα για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς διαδίδονται, με τον Σταματάκη να παίρνει θέση για την προστασία της οικογένειας.

Σασμός εξελίξεις: Μαθιός και Πέτρος αντιμέτωποι «Μάζεψε την αδερφή σου Βρουλάκη»

Ο Αστέρης περίμενε στήριξη από τον αδελφό του, η οποία δεν ήρθε ποτέ. Πίστευε πως θα του συμπαρασταθεί, όπως έκανε και ο ίδιος με τον παράνομο έρωτά του για την Βασιλική. Ο Μαθιός, όμως, δεν ανέχεται την ντροπή αυτή.

Η Αργυρώ, η οποία έχει φύγει για το Μόναχο, επιστρέφει γεμάτη λαχτάρα να χωθεί στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Χωρίς να την νοιάζει, φιλάει τον Αστέρη, με τον Μαθιό να παρακολουθεί χαμένος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Ο Μαθιός ζητάει τα ρέστα από τον Αστέρη, ο οποίος τα παραδέχεται όλα. Τότε, ένας μεγάλος καυγάς ξεκινήσει στα δύο αδέλφια, με τον Μαθιό να απειλεί να τελειώσει αυτή η σχέση άμεσα! “Αστέρη σύνελθε, θα χυθεί αίμα!”, θα φωνάξει στον μικρό του αδελφό.

Φυσικά, ο Αστέρης δεν ακούει λέξη. Σειρά έχει ο Πέτρος Βρουλάκης, τον οποίο ο Μαθιός θα πιάσει στη μέση του δρόμου, ξεσπώντας στη σειρά Σασμός. Εξοργισμένος και γεμάτος αγανάκτηση, θα του πει να μαζέψει την αδελφή του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Το άδοξο τέλος του Φίλιππου στη σειρά

Ο Πέτρος θα του απαντήσει ανάλογα. Αμέσως, θα τρέξει στην αδελφή του, με έναν ακόμη καυγά να ξεσπά. Όπως φαίνεται, τα αδέλφια Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων έχουν διχαστεί. Οι απειλές από τη μία οικογένεια στην άλλη, ανταλλάσσονται δίχως έλεος. Κανείς δε μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν πια…

Όλα αυτά, μέχρι να μάθει την αλήθεια η Καλλιόπη Σταματάκη. Ο Σασμός αργεί να φανεί.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *