Το Ναυάγιο: Ο ρόλος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στην σειρά

Το Ναυάγιο: Ο ρόλος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στην σειράΤο Ναύαγιο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον ρόλο του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στην σειρά.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκάλυψε τον ρόλο του στη σειρά του Mega «Το Ναυάγιο» στα επόμενα επεισόδια. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Το Ναυάγιο».

Ο ηθοποιός πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα τα γυρίσματα και σύντομα οι τηλεθεατές θα γνωρίσουν τον Παύλο Ξενάτο. Πρόκειται για τον δικηγόρο που θα αναλάβει την πλευρά των θυμάτων στη δίκη που θα ακολουθήσει στη σειρά «Το Ναυάγιο».

Συγκεκριμένα ο ίδιος είπε: «Ξεκινάω αύριο γυρίσματα στο Ναυάγιο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω σε αυτή την εξαιρετική σειρά. Με έναν πάρα πολύ ενδιαφέροντα ρόλο. Θα υποδυθώ τον Παύλο Ξενάτο, τον δικηγόρο, ο οποίος θα υπερασπιστεί τα θύματα του Ναυαγίου», αναφερόμενος στον νέο του τηλεοπτικό ρόλο.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Καυτές σκηνές ανάμεσα σε Πηνελόπη και Μελέτη

Στο θέατρο, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία στο μιούζικαλ «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας», στο οποίο τον παρακολούθησε και ο γιος του, Αναστάσης.

Σχετικά με το διαζύγιό του από την Λένα Δροσάκη είπε πως: «Είναι καινούργιο πλαίσιο, το βρίσκεις μέρα με τη μέρα. Δεν υπάρχει οδηγός επιβίωσης γύρω από το κομμάτι αυτό.Κάνουμε και οι δυο το ίδιο επάγγελμα οπότε αυτό από μόνο του δημιουργεί κι άλλη δυσκολία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης πλησιάζει την Βασιλική και παίρνει εκδίκηση με τραγικό τρόπο

Το Ναυάγιο: Ο ρόλος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στην σειρά

Προσπαθούμε να είμαστε εκεί, να βοηθάει ο ένας τον άλλον. Κάτι που έκανα πρακτικό είναι ότι μένω πολύ κοντά. Με τον γιο μου κάνουμε άπειρα πράγματα μαζί, βόλτες, θέατρο, βλέπουμε κα παραστάσεις και για πιο μεγάλα παιδιά», πρόσθεσε.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βλέποντας το εισαγωγικό βίντεο που του είχαν ετοιμάσει οι συντελεστές του «Χαμογέλα και πάλι», τόνισε ότι δεν του έχει χαριστεί μέχρι τώρα τίποτα:

«Νιώθω ότι έχω κερδίσει πάρα πολύ, ό,τι έχω κερδίσει, το κέρδισα βήμα βήμα, δεν ήρθε κάτι και μου χαρίστηκε», αναφέροντας πως έχει ζήσει μεγάλες στιγμές στην καριέρα του μετά από πολύ δουλειά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *