Σασμός Spoiler: Το Παρελθόν Της Ανθούλας Στοιχειώνει

Σασμός Spoiler: Το Παρελθόν Της Ανθούλας ΣτοιχειώνειΣασμός Spoiler: Η Ανθούλα βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, φέρνοντας την ανατροπή στην ιστορία που γνωρίζουμε ως τώρα, στη σειρά Σασμός. Μία γυναίκα, η οποία έδωσε τέλος στη ζωή της, ξεκινώντας μία ατέρμονη βεντέτα.

  • Σασμός Spoiler: Το παρελθόν της Ανθούλας στοιχειώνει

Η γιαγιά Ειρήνη γνωρίζει. Γνωρίζει και μεταφέρει τις σκέψεις της στον παπά – Μιχάλη, ο οποίος είναι εκεί για να την ακούσει, για να της δώσει κουράγιο. Ο έρωτας του Αστέρη και της Αργυρούς φουντώνει, σαν φωτιά σε δάσος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Συμμαχία Αντιγόνης- Μάνου ενάντια στον Ισίδωρο

Μόνο που, η φωτιά στο δάσος μπορεί να σβήσει κάποια στιγμή, σε αντίθεση με την αγάπη. Η γιαγιά Ειρήνη μοιράζεται τα όσα έγιναν στο σπιτικό της, περιγράφοντας πως η Μαρίνα από αρνάκι, έγινε λύκος…

Η συζήτηση αυτή τους ταξιδεύει στο παρελθόν. Εκεί, όπου η Ανθούλα Σταματάκη χάραξε την δική της πορεία στη σειρά Σασμός. Η γιαγιά Ειρήνη και ο παπά Μιχάλης κατεβάζουν το βλέμμα τους στο έδαφος.

Η ιστορία αυτή δεν αντέχεται, ούτε σαν ανάμνηση. Το χειρότερο είναι πως η Μαρίνα δεν έμαθε ποτέ… Ο παπά Μιχάλης, όμως, επιμένει να μη μάθει. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: “Όσο σκαλίζουμε τα παλιά, αναμοχλεύουμε μίση και πάθη”.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ιάσωνας και Μάρκος συνεργάζονται

Ο Άγγελος Σωτηρόπουλος έρχεται να δώσει φως στην υπόθεση αυτή. Γιος της Ανθούλας, αναζητά το παρελθόν του και μάχεται να ενώσει τα κομμάτια του παζλ. Στο μεταξύ, οι Βρουλάκηδες ψάχνουν τρόπο να σταματήσουν το “κακό” που τους βρήκε.

Η Αργυρώ χωρίζει με τον Αστέρη και ο πόνος μέσα της είναι αβάσταχτος… Η Μαρίνα βρίσκεται απέναντι στη σχέση αυτή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *