Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 37 , 38 , 39 , 40

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 37 , 38 , 39 , 40Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 37 , 38 , 39 , 40 . Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1.

               Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 37 , 38 , 39 , 40

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 37 στις 29/11/2021

επεισόδιο 37
Η Ελένη ενημερώνει το Λάμπρο για όσα έχουν μάθει και εκείνος πιεσμένος θέλει ν’ αντιδράσει .Ο Σαράφης όμως τον συμβουλεύει να μην μιλήσει. Ο μικρός Σέργιος έχοντας καταλάβει πως τα τρία κορίτσια προσπαθούν να βοηθήσουν τον Λάμπρο, επιμένει να προσφέρει κι εκείνος τη βοήθειά του.

Ο Τόλλιας θα αναγκαστεί να ζητήσει απ’ τον Ακύλα να σταματήσει τα έργα στο Διαφάνι λόγω χρεοκοπίας, ενώ η Μυρσίνη θα κανονίσει μια συνάντηση με την Αντιγόνη. Η Ρένα δεν είναι τόσο σίγουρη για τα αισθήματα του Νικηφόρου αφού βλέπει πως ακόμα ενδιαφέρεται για την Ασημίνα. Μια απρόσμενη επίσκεψη στο χωριό θα φέρει τα πάνω κάτω !Δεν είναι άλλη από τη μητέρα του Ζάχου.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 38 στις 30/11/2021

επεισόδιο 38
Ο Λάμπρος δέχεται την επίσκεψη του Ντούνια στη φυλακή που τον απειλεί ανοιχτά και απροκάλυπτα. Η Μάρω επανασυνδέεται με όλους τους παλιούς φίλους στο χωριό και υπόσχεται στην Ελένη πως θα τη βοηθήσει με τον Λάμπρο.

Διαβάστε Επίσης  Γλυκάνισος: επόμενα επεισόδια 51-52

Η Ζωή τσακώνεται με την Αιμιλία και τη διώχνει απο το σπίτι. Ο Ακύλας επεμβαίνει. Ποια θα είναι η εκδικητική αντίδραση της Ζωής που θα φέρει τα πάνω κάτω;

Η Μυρσίνη αρνείται να επιστρέψει την περιουσία στο Δούκα που γίνεται έξω φρενών. Ο Κωνσταντής ανακοινώνει στα αδέρφια του ότι με τη Δρόσω τα ξαναβρήκαν και είναι και πάλι μαζί. Ο Νικηφόρος από την άλλη, αποφασίζει να τα πει ένα χεράκι με τη Ρένα. Η Σοφούλα είναι έξαλλη με τον αδερφό της και ενημερώνει τους γονείς της. Παράλληλα, ο Θανασάκης ζητάει απ’ τον Μελέτη μια χάρη…..

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 37 , 38 , 39 , 40

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 39 στις 01/12/2021

επεισόδιο 39
Ο Ακύλας μαθαίνει το μυστικό της Ζωής και εξάλλος, προσπαθεί να βρει ποιος από τους Σεβαστούς είναι το τρίτο πρόσωπο. Η Μάρω επισκέπτεται με τον Ζάχο το Λάμπρο στη φυλακή. Προσπαθεί μάταια να συνεφέρει το γιο της αλλά η Ελένη τον δικαιολογεί αποκαλύπτοντας την αλήθεια.

Ο Δούκας ζητάει απ’ την Αντιγόνη να ρίξει στάχτη στα μάτια της Μυρσίνης για τη σχέση τους. Η Μυρσίνη θα πειστει αυτη τη φορα; Παράλληλα, ο Τόλιας θα ενημερώσει το χωριό για τη χρεωκοπία και θα ζητήσει απο τον Ακύλα να βρούνε μια λύση. Ο Σέργιος πάνω στο θυμό του αποκαλύπτει στον Νικηφόρο πως βοήθησε τον Λάμπρο στη φυλακή. Τα νευρά του Νικηφόρου χτυπάνε κόκκινο.

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ: τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας, 24 έως 27/10

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 40 στις 02/12/2021

επεισόδιο40
Σε έξαλλη κατάσταση ο Νικηφόρος συγκρούεται άσχημα με την Ασημίνα μετά τις αποκαλύψεις του Σέργιου . Για μια ακόμη φορά το ζευγάρι θα ξαναβρεθεί αντιμέτωπο.

Ο Ζάχος συγκλονισμένος με τις αποκαλύψεις της Ελένης, σκέφτεται σοβαρά, αυτή τη φόρα να τη βοηθήσει.

Ο Ακύλας συνεχίζει να ψάχνει τον εραστή της Ζωής κάνοντας μια ιδιαίτερη πρόταση στον Μελέτη. Το μνήμα της Ανέτ και του Μιλτιάδη θα γίνει χώρος αυτοκριτικής κι αυτογνωσίας για δυο άντρες που πρέπει ν’ αναμετρηθούν με τα λάθη τους.

Οι διώκτες του Λάμπρου καταστρώνουν ακόμα ένα σχέδιο εναντίον του…

Πρέπει να τον σκοτώσουμε μέσα στην φυλακή. Δεν θα ξαναδεί το φως της μέρας…

Ο γάμος του Μελέτη και της Κορίνας θα πάρει μια αναπάντεχη τροπή.

πηγή

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδια : 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 29, 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *