Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδια : 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 41-42-43-44-45-46-47-48Άγριες Μέλισσες  επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48. Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 41 στις 06/12/2021

Η μέρα του στρατοδικείου φτάνει και ο Λάμπρος θα δεχθεί στις φυλακές μια απρόσμενη επίσκεψη.

Ο Ζάχος είναι αποφασισμένος ν’ ανακαλύψει τον λόγο που δόθηκε η εντολή δολοφονίας του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Θέλει να τον βοηθήσει καθώς έχει μάθει τον πραγματικό λόγο που κρατείτε. Η συνάντηση του μ’ έναν ισχυρό άντρα του καθεστώτος μπορεί και να τον οδηγήσει στη πολυπόθητη αλήθεια. Η Ασημίνα ενημερώνει τον Πέτρο για την απόφαση που πήρε με τον Νικηφόρο να κρατήσουν μακριά τις νέες τους σχέσεις απ’ τον Σέργιο. Ο Πέτρος δείχνει να δυσαρεστείται.

Η Κορίνα πιέζει τον Μελέτη για να της αποκαλύψει την πραγματική αιτία που καθυστέρησε στον γάμο τους. Η Μυρσίνη προσεγγίζει έναν καινούριο σύμμαχο για να ξεσκεπάσει τις ερωτοδουλειές του Δούκα.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες:Ο Λάμπρος επιστρέφει από τη Λέρο στο Διαφάνι
Ο Ακύλας θα συνεχίσει τις προσπάθειες για να μπορέσει να βρεί ποιος είναι ο εραστής της Ζωής, αλλά οι έρευνες του θα τον οδηγήσουν σ’ ένα άλλο μέλος της οικογένειας Μεγαρίτη και ο Ακύλας θα δεχθεί το ισχυρότερο χτύπημα. Ίσως από τα μεγαλύτερα… Πως θα αντιδράσει;

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 42 στις 07/12/2021

Το Στρατοδικείο του Λάμπρου ξεκινά με την κατάθεση των μελών του ΕΑΚ Ασβεστά και Τουβάκη που τον παρουσιάζουν ως υπαρχηγό της οργάνωσης. Η Ελένη απελπισμένη βασίζει τις ελπίδες της στο Ζάχο που o ίδιος, τη διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει να το ψάχνει. Δεν μπορεί όμως να κρυφτεί απ’ τη Μάρω που καταλαβαίνει πως ο γιος της ο Ζάχος, έχει ακόμα συναισθήματα για την Ελένη. Ο Ακύλας ορίζει αρχηγό στους ΑΒΑΝΤΕΣ τον Μελέτη ενώ υποψιάζεται πως ο Δούκας είναι ο εραστής της γυναίκας του. Θα βρεθεί όμως μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη!

Δείτε επίσης : Άγριές Μέλισσες: Δίκη Κόλαφός για τον Λάμπρο που στέλνει και την Ελένη εξορία
Ο Τόλιας πηγαίνει στο Νομάρχη, για να κάνει τα παράπονά του για τα έργα του Ακύλα και εκεί, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Καλογερά. Ο Θέμης βρίσκεται ανάμεσα στον Δούκα και τη Μυρσίνη που παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Ο Δούκας συνεχίζει τη σχέση του με την Αντιγόνη ενώ είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω την περιουσία του ενώ η Μυρσίνη δεν σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα εύκολα. Ο Μόρτζος θα ζητήσει απο το Νικηφόρο να επιστρέψει στη Νομαρχία καθώς τον βλέπει σα μελλοντικό γαμπρό του.

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 43 στις 8/12/2021

Ο Νικηφόρος αρνείται ευγενικά την πρόταση του Μόρτζου αλλά τα αδέρφια του, προσπαθούν να τον πείσουν να ξαναγυρίσει στη Νομαρχία. Ο Θανάσης συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στον Τόλια με τις αποφάσεις του. Την ίδια ώρα ο Ακύλας παίρνει τις δικές του αποφάσεις για το μέλλον του κοινοτάρχη αλλά και του γιου του. Οι εξελίξεις για τον Λευτέρη προμηνύονται καταστροφικές.. Θα αντέξει ο Λευτέρης τα χτυπήματα το πατέρα του

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έρχεται μια άλλη Θοδώρα, ένας άλλος άνθρωπος

Η Μυρσίνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον χειρότερο φόβο της. Το δικαστήριο συνεχίζεται με τις καταθέσεις του Προύσαλη, του Τόλια αλλά και του Προκόπη που ο τελευταίος, είναι έτοιμος για μεγάλες αποκαλύψεις. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να τον συνετίσουν αλλά τους προλαβαίνει η Ελένη ….. Τι θα συμβεί με αυτή την εξέλιξη;

 

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδια : 41-42-43-44-45-46-47-48

 

Άγριες Μέλισσες 44: απόπειρα αυτοκτονίας ο Λευτέρης και η σύλληψη της Ελένης

Άγριες Μέλισσες 9/12 Επεισόδιο 44

Επεισόδιο 44. Η κατάσταση στο δικαστήριο βγαίνει εκτός ελέγχου μετά τις αποκαλύψεις της Ελένης και διατάζεται η σύλληψη της. Ο Σαράφης καταφέρνει να βρει μια λύση που θα μπορούσε να τη σώσει. Θα καταφέρουν να την πείσουν ή θα έχει τη μοίρα του Λάμπρου; Ο Ακύλας και ο Λευτέρης θα έχουν μια αναμέτρηση με ολέθρια αποτελέσματα.

Ο Κωνσταντής αποφασίζει να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά τη σχέση του με τη Δρόσω. Εκείνη όμως θα τον ακολουθήσει; Ο Δούκας και η Μυρσίνη ανοίγουν τα χαρτιά τους και ο πόλεμος που θα ξεσπάσει ανάμεσα τους προμηνύεται εφιαλτικός…

Το σχέδιο του Πέτρου για να βοηθήσει στην αθώωση του Λάμπρου μπαίνει σ’ εφαρμογή προκαλώντας την οργή του Ακύλα που παίρνει μια παράτολμη απόφαση. Μια απόπειρα αυτοκτονίας θα ταράξει τα νερά με απρόβλεπτες συνέπειες.

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 45 στις 13/12/2021

Το γεγονός ότι ο Λευτέρης προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, αδυνατώντας να δεχτεί τη μοίρα που του επιβάλλει ο Ακύλας, κάνει τον Μελέτη να λυγίσει. Πλέον, το μυστικό του γίνεται γνωστό σε όλους και η Ζωή έχει δίκιο να φοβάται την αντίδραση του πατέρα του, που πάσχιζε να το κρατήσει κρυφό.

Ο ίδιος ο Ακύλας, πάντως, ισχυρίζεται πως έχει μόνο το καλό του γιου τους κατά νου και τη διαβεβαιώνει πως αυτό θα πράξει. Έχει έρθει η ώρα να καταθέσει κι εκείνος στο Στρατοδικείο, στη δίκη του Λάμπρου, η οποία έχει αρχίσει να συζητιέται αρκετά και εκτός Λάρισας, χάρη στις κινήσεις του Πέτρου.

Ο Ντούνιας, βέβαια, φροντίζει να τον τιμωρήσει γι’ αυτό, την ώρα που ο Ζάχος αποφασίζει να ερευνήσει το ρόλο που μπορεί να έπαιξαν οι Άβαντες στη δολοφονία του Ορφανίδη και των συντρόφων του.

Παρ’ όλα αυτά, τα πράματα στο δικαστήριο δεν πάνε καθόλου καλά… Η εμφάνιση μιας γυναίκας δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τη θέση του Λάμπρου, ενώ η κατάθεση του Ακύλα παίρνει απρόσμενη τροπή.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 46 στις 14/12/2021

Βλέποντας ότι η κατάσταση απαιτεί δραστικές λύσεις, ο Πέτρος με την Ασημίνα σκέφτονται κάτι πολύ ριψοκίνδυνο, να οργανώσουν μια διαμαρτυρία συμπαράστασης, η οποία όμως απαιτεί τη συμμετοχή ολόκληρου του χωριού.

Φυσικά, κανείς δεν αρνείται να ρισκάρει για το δάσκαλο, αλλά καθώς ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους, καταφθάνει ο Ντούνιας με τους άντρες του. Το ήδη τεταμένο κλίμα είναι μια σπίθα μακριά από το να πάρει φωτιά και η αφορμή δεν αργεί να δοθεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Άννα τσακίζει τον Πότη – Ένταση στο καφενείο

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Μυρσίνη με Ακύλα συμμαχούν για να βγάλουν την Αντιγόνη από τη μέση
Τα νέα για τα επεισόδια που ξεσπούν στο χωριό φτάνουν γρήγορα και στη Λάρισα και στο δικαστήριο επικρατεί αναβρασμός. Ο μάρτυρας που καλείται αμέσως στο βήμα καταθέτει κάτι που αλλάζει τα πάντα: στην πραγματικότητα, ο Λάμπρος διώκεται επειδή υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία του Δημήτρη Ορφανίδη και των συντρόφων του. Αυτή την αλήθεια κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος να την ακούσει, ούτε καν ο ίδιος ο Λάμπρος.

Ένα σύννεφο στην απλώνεται στην αίθουσα και ο δάσκαλος έρχεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο δίλημμα: Θα παραδεχτεί πως όντως είδε τους φόνους αυτούς με τα μάτια του ή θα σωπάσει, για να μη βάλει σε κίνδυνο τους αγαπημένους του ανθρώπους;

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδια : 41-42-43-44-45-46-47-48

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 47 στις 15/12/2021

Ο Λάμπρος δεν ξέρει, βέβαια, πως αυτοί ήδη κινδυνεύουν, αφού Ντούνιας και Ακύλας είναι αποφασισμένοι να διαλύσουν τη συγκέντρωση των κατοίκων του Διαφανίου, ακόμα και με αιματηρό τρόπο…

Ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένος να κάνει μια νέα αρχή με τη Δρόσω στο πλάι του και ξεκινά μετακομίζοντας στο Διαφάνι. Μάλιστα, οι δυο τους ετοιμάζουν μια όμορφη χριστουγεννιάτικη έκπληξη στον Σέργιο, την ώρα που στη Λάρισα ο Νικηφόρος αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Μόρτζου, προς μεγάλη έκπληξη του Καλογερά. Παρ’ όλα αυτά, τον τελικό λόγο στην εξέλιξη της υπόθεσης θα τον έχει ο Δούκας, ο οποίος φαίνεται πως για άλλη μια φορά κρατά την τύχη του γιου του στα χέρια του.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 41 , 42 , 43 , 44
Την ίδια στιγμή, η μοναχοκόρη του, η Πηνελόπη, δεν έχει παραιτηθεί από την ιδέα να τον σύρει ξανά στο εδώλιο, αυτήν τη φορά για τη δολοφονία του Αλέξη. Αντίθετα, η ξαφνική επίσκεψη ενός δικηγόρου της δίνει το έναυσμα να ανοίξει ξανά την υπόθεση και αυτήν τη φορά είναι αποφασισμένη να τη φτάσει μέχρι τέλους, Παρόλο που τα αδέλφια της προσπαθούν να τη μεταπείσουν.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδια : 41-42-43-44-45-46-47-48

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 48 στις 16/12/2021

Η Μυρσίνη είναι έτοιμη για πόλεμο και το δείχνει. Έτσι, περνά απευθείας στην αντεπίθεση και ρίχνει στο τραπέζι όλα της τα χαρτιά. Λέει λοιπόν στον Δούκα ότι ξέρει τα πάντα για τη σχέση του με την Αντιγόνη, γνωρίζει πως έπεσε στο κρεβάτι της και είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους όσα της ανήκουν. Οι δυο τους μαζί θα επιστρέψουν σύντομα στο Διαφάνι τη χειρότερη στιγμή, όταν το ήδη τεταμένο κλίμα δεν θα σηκώνει ούτε στο ελάχιστο την παρουσία τους.

Την ίδια στιγμή, η Ζωή, που φοβάται για τη ζωή του γιου της όταν ο Ακύλας ξεμπερδέψει με το Στρατοδικείο και τη διαδήλωση και αποφασίσει να ασχοληθεί μαζί του, παίρνει την παράτολμη απόφαση να τον βοηθήσει να το σκάσει από το σπίτι. Και όντως τα καταφέρνει, με τον Λευτέρη να εξαφανίζεται χωρίς κανείς να τον παίρνει είδηση… για την ώρα!

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *