Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω μαθαίνει τον δολοφόνο της κόρης της

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω μαθαίνει τον δολοφόνο της κόρης της

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη σειρά είναι πολλές καθώς η Χάιδω μαθαίνει τον δολοφόνο της κόρης της

Η Χάιδω μαθαίνει τους δολοφόνους της Στέλλας και του Πέτρου

Πολύ απρόβλεπτη είναι η συνέχεια της δραματικής σειράς του mega Η γη της ελιάς . Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TV o clock, η Χάιδω δέχεται μία απειλητική επίθεση μέσα στο σπίτι της και αυτό γίνεται αιτία να μάθει τους δολοφόνους της Στέλλας και του Πέτρου.

Η Χάιδω Στεφανέα είναι ένα από τα πρόσωπα που μας έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα. Ειδικά μετά το διπλό φονικό του συζύγου της, Πέτρου, και της κόρης της Στέλλας. Έκτοτε η σκληρή γυναίκα ψάχνει να βρει ποιοι ευθύνονται για το τραγικό συμβάν. Είναι πεπεισμένοι ότι οι ένοχοι κρύβονται μέσα στην οικογένεια των Καπερνάρων, εξαιτίας μιας παλιάς βεντέτας. Αλλά κάθε υποψία και κατηγορία πέφτει στο κενό.

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV o’clock η Χάιδω παλεύει να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον γιο της, τον Φίλιππο, και τον καλό της φίλο, τον Λυκούργο. Εκείνη όμως, είναι ανένδοτοι. Ακόμη δεν έχουν συνειδητοποιήσει και συγχωρήσει ότι έφτασε στο σημείο να σκηνοθετήσει απόπειρα δολοφονίας εναντίον της, για να κατηγορήσει τον Στάθη καπερνάρο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Ή παντρευόμαστε, ή σε χωρίζω»

Απειλητική επίθεση για τη Χάιδω

Κάποια στιγμή ενώ προσπαθεί να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της, δέχεται μία απροσδόκητη και απειλητική επίθεση από αγνώστους που εισβάλλουν στο σπίτι της. Αυτοί, λοιπόν, κάνουν λόγο για κάποιες ανοιχτές υποθέσεις Που άφησε ο σύζυγός της, αναφέροντας πως, εάν δεν έφερνε αντιρρήσεις, δεν θα είχε συμβεί τίποτα. Εκείνη τη στιγμή, η Χάιδω αντιλαμβάνεται ότι ο Πέτρος έκανε διπλή βρώμικη ζωή.

Και αυτό γιατί, πέρα από την ερωμένη που είχε και σχεδίαζε να τινάξει τα πάντα στον αέρα, ήταν μπλεγμένος σε ένα ισχυρό καρτέλ ναρκωτικών.
Στη συνέχεια, ενώνει τα κομμάτια του παζλ όσα έχουν συμβεί μετά το διπλό φονικό και τις αποκαλύψεις που έρχονται σταδιακά στο φως και συνειδητοποιεί πως, τελικά, το καρτέλ ναρκωτικών ευθύνεται για το θάνατο του Πέτρου και της Στέλλας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Λεωνίδας και Ειρήνη το νέο ζευγάρι της Μάνης;

Η Χάιδω κάθε μέρα που περνάει, ταλαιπωρείται από όλα όσα μαθαίνει. Κάποια στιγμή, μάλιστα, αντιμετωπίζει λιποθυμικό επεισόδιο και, για καλή της τύχη, βρίσκεται κοντά η Μαργαρίτα, η οποία την πηγαίνει στη γιατρό.
Για αυτή την εξέλιξη ενημερώνονται, άμεσα, ο Φίλιππος και ο Λυκούργος, οι οποίοι τρέχουν κοντά της. Όταν τη ρωτούν τι συνέβη, εκείνη εξιστορεί την απειλητική επίθεση που δέχτηκε μέσα στο σπίτι της αλλά και την εμπλοκή του Πέτρου σε καρτέλ ναρκωτικών.

Μερικές ημέρες μετά, η Χάιδω επισκέπτεται στη φυλακή το Στέλιο Βαφέα, ένα ξάδερφό του Στάθη, και ζητάει να μάθει ποιος έδωσε εντολή να σκοτώσουν την κόρη της. Πλέον για εκείνη πονάει πολύ περισσότερο από ότι για το σύζυγό της. Όλα δείχνουν ότι ένας καινούργιος κύκλος αίματος ανοίγει.. Η Χάιδω θα θελήσει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της κόρης της. Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *