Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος :56 , 57 , 58 , 59 , 60

Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος :56 , 57 , 58 , 59 , 60Ήλιος: Επόμενα επεισόδια 2ου κύκλου. Περιλήψεις για τα επόμενα επεισόδια 51 , 52 , 53, 54 , 55της καθημερινής σειράς Ήλιος του Ant1

 

Ήλιος επεισόδιο 56 στις 29/11/21

Επεισόδιο 56– Β Κύκλος

Η Αθηνά εστιάζει στην υπόθεση του τροχαίου, αποφασισμένη να τιμωρήσει τον ένοχο, όμως μια ανατροπή αλλάζει τις ισορροπίες. Η Αλίκη είναι μεν ανακουφισμένη από την αθώωσή της, αλλά αισθάνεται μια αόρατη απειλή. Συνάμα , η Νάντια θα βρει στο πρόσωπο του Δημήτρη έναν σύμμαχο και προστάτη.

Ο Δημήτρης θα απογοητευτεί όταν θα μάθει τα αποτελέσματα της έρευνας στο νησί, ενώ η Ελπίδα θα βρεθεί σε αδιέξοδο. Ο Ιάσωνας είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει τη βιολογική του μητέρα, αλλά η απόφασή του αυτή θα τον βάλει σε νέες περιπέτειες. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Χάρη, θα σοκάρουν τη γιαγιά του και τη Λήδα.

 

Ήλιος επεισόδιο 57 στις 30/11/21

Επεισόδιο 57– Β Κύκλος

Η σχέση της Αλίκης και του Δημήτρη περνάει κρίση, καθώς το παρελθόν δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί. Ο Δημήτρης είναι σίγουρος πια πως η Ελπίδα γνωρίζει την ταυτότητα του γιου του Μενέλαου και ζητάει από την Αθηνά ένταλμα για τη σύλληψή της.

Η Αλίκη θα αρχίσει να υποψιάζεται πως η Νάντια καλύπτει το γιο του Μενέλαου, ο οποίος θα μάθει πού κρύβεται και θα κάνει την εμφάνισή του. Ο Στέφανος και η Αθηνά ετοιμάζονται να φύγουν για ένα διήμερο, αλλά η Ελπίδα φοβάται τι προθέσεις έχει ο Στέλιος.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Μάρμω αμφιβάλλει για τον γιο του Βαγγέλα - Τι θα ανακαλύψει;

Ήλιος επεισόδιο 58 στις 1/12/21

Επεισόδιο 58– Β Κύκλος

Ο Δημήτρης, όσο κι αν αγαπάει την Αλίκη, απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από αυτήν… Η Αλίκη απελπισμένη του δίνει τελεσίγραφο: αν δεν μπορεί να την συγχωρήσει, καλύτερα να χωρίσουν. Ο Δημήτρης θα ζητήσει από τη Νάντια να του δώσει μια νέα περιγραφή, που αυτή τη φορά να μοιάζει περισσότερο στον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τα εγκλήματα. Η Δάφνη θα μπει σε ένα φόρουμ με γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση και θα ανακαλύψει, κάτι που θα την θορυβήσει ιδιαίτερα.

Η Υγεία του μικρού Χάρη είναι ακόμη κρίσιμή και για αυτό, υποβάλλεται σε συνεχείς εξετάσεις. Ο Δημήτρης θα μάθει για το μυστικό της Ελπίδας για τη σχέση της με τον Ιάσωνα.

 

Ήλιος επεισόδιο 59 στις 2/12/21

Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος :56 , 57 , 58 , 59 , 60
Επεισόδιο 59– Β Κύκλος
Η Αθηνά και ο Στέφανος χαίρονται την εκδρομή τους. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι όπως δείχνουν. Η Ελπίδα εξηγεί στον Δημήτρη τους λόγους που την ανάγκασαν να εγκαταλείψει τον Ιάσωνα. Ο Δημήτρης προσπαθεί να την πείσει να του αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα του γιου του Μενέλαου.

Η Λήδα κι όλη η οικογένεια προσπαθούν να συμπαρασταθούν στον μικρό Χάρη που ανησυχεί πως οι γιατροί του κρύβουν κάτι για την υγεία του. Η Αλίκη και ο Δημήτρης βασανίζονται από το αδιέξοδο στο οποίο φαίνεται να έχει φτάσει η σχέση τους. Ο χωρισμός είναι το επόμενο βήμα;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Γεράσιμος ερευνά το παρελθόν της Στέλλας

Κι ενώ ο Στέφανος θα βρεθεί μόνος με την Αθηνά, ο Μιχάλης τυχαία θα ανακαλύψει κάτι, στο γραφείο του Στέφανου. Κάτι που μπορεί να τα ανατρέψει όλα σε μια στιγμή. Ο Δημήτρης θα βρει τη δύναμη να πάρει την απόφασή του για τη σχέση του με την Αλίκη…..

Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος :56 , 57 , 58 , 59 , 60

Ήλιος επεισόδιο 60 στις 3/12/21

Επεισόδιο 60– Β Κύκλος

Η Αλεξάνδρα παίρνει μια απόφαση που θα είναι μοιραία για κάποιον. Ο Διοικητής παρεκτρέπεται, ενώ ο Χρήστος και η Δάφνη προσπαθούν να εντοπίσουν τον άντρα που παρενοχλεί κοπέλες..

Η αποκάλυψη της ταυτότητας του γιου του Μενέλαου θα συγκλονίσει, αυτούς που θα τον μάθουν. Κι ενώ η Ελπίδα θα προσπαθήσει να διαλευκάνει την υπόθεση της γυναίκας με την ουλή, ο Ιάσωνας υποψιάζεται πως κάτι του κρύβουν με την Ελένη. …

Η Σοφία θα πάρει μια πρωτοβουλία, που μπορεί να την οδηγήσει σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια. Η Λήδα θα προσπαθήσει να βρει μια λύση για να δώσει ελπίδες στον μικρό Χάρη και τη γιαγιά του. Η Αθηνά κινδυνεύει πολύ, χωρίς να το γνωρίζει και ο Δημήτρης σπεύδει να τη βοηθήσει.

Θα προλάβει ο Δημήτρης;

πηγή

 

Ήλιος Επεισόδια 51-52-53-54-55

 

Ήλιος – Επεισόδια 46, 47, 48, 49, 50 – Β Κύκλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *