Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα πιάνει στα πράσα τους…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα πιάνει στα πράσα τους…

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα πιάνει στα πράσα τους…

 

Καθηλωτικές αναμένονται οι εξελίξεις στο Προξενιό της Ιουλίας, με την Στάσα να καταλαβαίνει ότι η Δέσπω πολιορκεί ερωτικά τον Γιωργίκη.

Ένας χαμός επικρατεί στο αρχοντικό του Προβιού, με την Ιουλία να αρχίσει να βιώνει το σκοτεινό πρόσωπο του Γιωργίκη. Η κοπέλα θα τον δει να ζηλεύει κα να γίνεται βίαιος μαζί της.Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα πιάνει στα πράσα τους…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Σταύρος: «Μόνο πάνω από το πτώμα μου ρε»

Μετά από μέρες, θα χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο, λόγω μιας έντονης αδιαθεσίας και εκεί ο Γιωργίκης, θα μάθει για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας. Στάσα και Ιουλία τρέμουν από τον φόβο τους.

Ο Γιωργίκης, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πιστεύει ότι το παιδί είναι δικό του, κάτι για το οποίο, αμφιβάλλει η Χάδω, η οποία με την σειρά της, επισπεύδει τις διαδικασίες για να υιοθετήσει το κορίτσι από το ίδρυμα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Άσχημα μαντάτα για την υγεία του Στέφανου

Μέσα σε όλα, η Στάσα κάνει συχνές επισκέψεις στο αρχοντικό του Προβιού και ανησυχεί μήπως καταλάβουν ότι το παιδί που κουβαλά η Ιουλία δεν είναι του Γιωργίκη. Σε μία από τις επισκέψεις της, η Στάσα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Τηλέραμα, θα δει την Δέσπω να πολιορκεί ερωτικά τον Γιωργίκη.

Άραγε θα προετοιμάσει την Ιουλία για την αδίστακτη Δέσπω; Πώς θα αντιδράσει η Ιουλία

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *