Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα φέρεται απαίσια στην Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα φέρεται απαίσια στην Ασημίνα

Η Ρένα έχει δείξει έναν εκρηκτικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα στις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος θα προβληματίσει αρκετά τον Νικηφόρο, αλλά και την Ασημίνα. Οι δύο ηρωίδες θα έχουν μία έντονη γνωριμία, με την Ρένα να βγάζει δηλητήριο.

                Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα φέρεται απαίσια στην Ασημίνα

Φανερά εντυπωσιασμένη από τον Νικηφόρο Σεβαστό, η Ρένα επιθυμεί να κατακτήσει την πρώτη θέση στη ζωή και στην καρδιά του. Αντιλαμβάνεται πως εκείνος δε της δίνει το 100% του εαυτού του, καθώς είναι ακόμη ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό του.

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46

Όταν η Ασημίνα τρέξει στον Νικηφόρο για μία μικρή βοήθεια, θα πέσει πάνω στην Ρένα. Τα όργανα ξεκινούν με την πρώτη αυτή επεισοδιακή γνωριμία, με τους τηλεθεατές και fans του ζεύγους (Ασημίνα – Νικηφόρος) να παρακολουθούν καθηλωμένοι!

Εντάσεις στην πρώτη συνάντηση

Η Ρένα είναι ένα κορίτσι γλυκό, πολύ όμορφο, με μεγάλο πείσμα. Καθώς έχει μεγαλώσει σε μία οικογένεια που της παρείχε τα πάντα, επιθυμεί να γίνεται αυτόματα δικό της, οτιδήποτε της αρέσει. Βλέπει τον Νικηφόρο κτητικά και δε τον θέλει δίπλα σε άλλη.

Η συνάντηση που θα έχουν η Ασημίνα και η Ρένα θα είναι επεισοδιακή, στις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπέζα στο OKmag, η Ρένα δε θα διστάσει να υποτιμήσει την Ασημίνα, μιλώντας άσχημα για εκείνη.

Διαβάστε Επίσης  ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3-4

Ο Νικηφόρος και η Ρένα στις Άγριες Μέλισσες
Θα συνεχίσει να την υποτιμά και όταν φύγει η Ασημίνα από κοντά της, κακολογώντας την ασταμάτητα στον Νικηφόρο. Εκείνος, θα κοιτάζει χαμένος, μη μπορώντας να αντιδράσει με το θέαμα αυτό.

Την ίδια στιγμή, τα τσιμπήματα της “ζήλιας” θα ενοχλήσουν και τον Πέτρο, καθώς η Ασημίνα δε θα μείνει ανεπηρέαστη από αυτή τη γνωριμία…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση