Η Γη της Ελιάς Spoiler: Γιώργης και Ιουλία γίνονται ζευγάρι

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Γιώργης και Ιουλία γίνονται ζευγάρι

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Γιώργης και Ιουλία γίνονται ζευγάρι

Κι όμως, το ζευγάρι αυτό είναι γεγονός! Ο Γιώργης συνεχίζει να πολιορκεί την Ιουλία, με την πρωταγωνίστρια να του φωνάζει το μεγάλο “ναι” στην γη της ελιάς! Μπορεί η καρδιά της να είναι αλλού, η λογική, όμως, της φωνάζει να συνεχίσει τη ζωή της.

Ο Στάθης της ζητάει να χωρίσουν. Θέλει να αφήσει πίσω του αυτό το ειδύλλιο, με σκοπό να αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Ο Στέφανος και η Βασιλική έχουν στραφεί εναντίον του, ενώ η Αρετή υποφέρει καθημερινά, μετά το ατύχημα.

Διαβάστε Επίσης  Famagusta: Η Κατερίνα καταστρέφει τον Μάικλ

Η Ιουλία υποφέρει από τις τύψεις. Όλη η Μάνη την κακολογεί, με την ίδια να αισθάνεται απαίσια. Η οικογένειά της αποφασίζει να αναλάβει δράση, με τα προξενιά να ξεκινούν, δίχως αποτέλεσμα

Ο Κουράκος γιατρεύει τις πληγές της

Μπορεί η Ιουλία να παραδέχεται έμμεσα (από το άλλοθι) πως υπήρξε σχέση με τον Στάθη, ο αστυνόμος Κουράκος, όμως, δεν επηρεάζεται. Βλέπει τα μάτια της βουρκωμένα και λυγίζει. Παραμένει στο πλευρό της, τη στιγμή που όλοι της έχουν γυρίσει την πλάτη.

Ο Ισίδωρος και ο Ιάκωβος συμφωνούν πως η αδελφή τους πρέπει να προχωρήσει στη ζωή της. Έτσι, τα προξενιά ξεκινούν, με τον Ιάκωβο να φέρνει όλο και πιο κοντά τον αστυνόμο Κουράκο στην αδελφή του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ελεύθερη η Αθηνά: «Αλλάζω σελίδα στην ζωή μου»

Το μεγάλο ναι δε θα αργήσει να έρθει. Η Ιουλία και ο Γιώργης θα δώσουν μία ευκαιρία, στην γη της ελιάς, με το πάθος να φουντώνει. Φυσικά, αυτό θα παραμείνει προσωρινό, καθώς ο Στάθης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Θα καταφέρει η Ιουλία να συνεχίσει τη σχέση της με τον Κουράκο, δίχως να επηρεάζεται;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *