Η Γη Της Ελιάς: Νέο Σχέδιο Του Κωνσταντίνου Με Δολοφονίες Ηλικιωμένων

Η Γη Της Ελιάς: Νέο Σχέδιο Του Κωνσταντίνου Με Δολοφονίες ΗλικιωμένωνΗ Γη της Ελιάς: Εξελίξεις που σοκάρουν θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς Η Γη της Ελιάς, καθώς ο Κωνσταντίνος βάζει και πάλι σε εφαρμογή το σχέδιο που έχει να κάνει με τις δολοφονίες ηλικιωμένων. Απλώς αλλάζει τακτική για να μη κινήσει υποψίες.

     Η Γη της Ελιάς: Νέο σχέδιο του Κωνσταντίνου με δολοφονίες ηλικιωμένων

Ο Δημήτρης αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας το νέο σατανικό σχέδιο του Κωνσταντίνου. Στο στόχαστρο τους βρίσκονται νέα ανυποψίαστα θύματα των οποίων οι περιουσίες θα περάσουν στα χέρια του Κωνσταντίνου.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Κόβονται επεισόδια στην σειρά

Πέρα από τις δολοφονίες των ηλικιωμένων η συμμορία που «διοικεί» ο Κωνσταντίνος στη σειρά «Η γη της Ελιάς», δίνει έμφαση και στο κομμάτι της σωματεμπορίας. Ο Δημήτρης ζητά από τους συνεργούς του να δείξουν μεγαλύτερο ζήλο ωθώντας ακόμη περισσότερες γυναίκες στη πορνεία.

Ο Κωνσταντίνος καλεί στο γραφείο του το Δημήτρη και του ζητεί να είναι προσεκτικός στις αποστολές που του αναθέτει ενώ παράλληλα του τονίζει πως δεν θα ανεχθεί το παραμικρό λάθος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα σε αμόκ – Του ορμά δίχως έλεος

Ο Δημήτρης έχει κάποια ανοιχτά θέματα με την Αθηνά, την Άννα και την Αντιγόνη και φοβάται μη κάνει κάποιο λάθος κι εκτεθεί απέναντι στο Κωνσταντίνο. Γνωρίζει ότι αν υποπέσει σε κάποιο παράπτωμα θα υποστεί και τις συνέπειες. Γι’ αυτό φροντίζει να αποφεύγει τις συγκρούσεις με τα προαναφερόμενα πρόσωπα γιατί γνωρίζει πως ένα πιθανό λάθος μπορεί να τον φέρει αντιμέτωπο με το σκληρό πρόσωπο του Κωνσταντίνου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *