Η Γη της Ελιάς: Καυτή συνάντηση για Ευτυχία – Κουράκο στο σπίτι της

Η Γη της Ελιάς: Καυτή συνάντηση για Ευτυχία – Κουράκο στο σπίτι τηςΟ Κουράκος και η Ευτυχία θα περάσουν μία περίεργη νύχτα, στην γη της ελιάς. Εκείνος, σίγουρος για τα συναισθήματά του, ζητά από την Ευτυχία να τον υποδεχτεί στο σπίτι της, με σκοπό να συζητήσουν τη μέλλει γενέσθαι με τη σχέση τους.Η Γη της Ελιάς: Καυτή συνάντηση για Ευτυχία – Κουράκο στο σπίτι της

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Όσο η Ιουλία παλεύει να σώσει τον γάμο της, τόσο ο Κουράκος απομακρύνεται από την ίδια και από την “ονειρική” αυτή σχέση τους. Η κρίση που αντιμετωπίζουν είναι τεράστια και δύσκολα υπάρχει γυρισμός.

Ο Κουράκος πετυχαίνει την Ευτυχία στο καφενείο και αποφασίζει να την ρωτήσει με θάρρος για τη σχέση της με τον Αποστόλη. Φαίνεται πως ο αστυνόμος είδε το πρώην ζευγάρι πολύ κοντά κι ένιωσε μέσα του μεγάλη ζήλια…

Η ζήλια του αυτή ξυπνά μέσα στην Ευτυχία το έντονο συναίσθημα της ελπίδας. Ο Κουράκος, βλέποντας τον Αποστόλη με την Ευτυχία, συνειδητοποιεί πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της. Ήρθε η στιγμή να πάρουν οι δυο τους κάποιες σημαντικές αποφάσεις..

Η Ευτυχία καλεί τον Κουράκο σπίτι της, με αποτέλεσμα οι δυο τους να περνούν μία ιδιαίτερη νύχτα, στην γη της ελιάς. Θα μάθει η Ιουλία το “παραστράτημα” του συζύγου της; Όλα κρέμονται από μία κλωστή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *