Η Γη της Ελιάς: Σκηνές ζηλοτυπίας από την Χάιδω – Σε σοκ ο Λυκούργος

Η Γη της Ελιάς: Σκηνές ζηλοτυπίας από την Χάιδω – Σε σοκ ο ΛυκούργοςΣτα όριά του θα φτάσει ο Λυκούργος, καθώς οι δύο γυναίκες τις ζωής του τον πολιορκούν. Η Χάιδω και η Μέλπω θα έχουν ηχηρούς καυγάδες, στην γη της ελιάς, με την κατάσταση να βγαίνει σύντομα εκτός ελέγχου. Η επιστροφή της Μέλπως στην Αρεόπολη θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στους πρωταγωνιστές.

Ειδικά από τη στιγμή που η Μέλπω θα μάθει για τη νέα σχέση του πρώην συζύγου της, ο εφιάλτης θα ξεκινήσει για την Χάιδω. Όπως και πριν, έτσι και τώρα, η Μέλπω προσπαθεί να πείσει τον Λυκούργο να την συγχωρέσει. Κάνει τα πάντα για να βρίσκεται στο πλευρό του, ζητώντας διαρκώς συγγνώμη για τα λάθη της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ιουλία ξανά μαζί στη Γ σεζόν

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Η Χάιδω θα διαπιστώσει πως η σχέση της με τον Λυκούργο περνάει μία οριακή κρίση. Θα νιώσει μέσα της τα πρώτα τσιμπήματα της ζήλιας. Όσο κι αν ο Λυκούργος θα προσπαθήσει να την καθησυχάσει, η οργή της θα ξεχειλίσει.

Εντάσεις στο σπίτι του Λυκούργου

Η Γη της Ελιάς: Σκηνές ζηλοτυπίας από την Χάιδω – Σε σοκ ο ΛυκούργοςΗ Μέλπω έχει τις δικές της απαιτήσεις, αγνοώντας εντελώς την Χάιδω, στην γη της ελιάς. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο Λυκούργος να ξεσπάσει και η Ισμήνη να μαζεύει διαρκώς τα σπασμένα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αναστασία πιάνει στα πράσα Δημήτρη και Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Κρυφό ρομαντικό ταξίδι για Ιάκωβο και Αθηνά

Εντάσεις, φωνές, τσακωμοί και υστερίες θα ακούει καθημερινά η νεαρή ηρωίδα στο σπίτι της. Οι γονείς της έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Ο Λυκούργος και η Μέλπω τσακώνονται διαρκώς, με τους καυγάδες τους να εξοργίζουν την κόρη τους. Πόσο θα μείνει η Μέλπω στην Αρεόπολη και ποια είναι τα σχέδιά της;

πηγή

Δείτε  και άλλα θέματα της σειράς <<Σασμός>> ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *